Set mobilă de grădină Charlotte
în depozit

Set mobilă de grădină Charlotte

1 313 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Setul de mobilă de grădină Charlotte este o propunere pentru amenajări cu stil, care se află pe balcoane, terase, în grădini sau oranjerii. Mobila de grădină Charlotte te va ajuta cu siguranță să creezi în acestea un spațiu de odihnă și relaxare.

Setul este compus din 4 elemente. Primul dintre acestea este o sofa suplă pentru două persoane, al doilea o măsuță pentru cafea cu blat de sticlă, iar următoarele două sunt fotolii confortabile. Mobila a fost fabricată din ratan, ce se transpune în durabilitatea sa fizică și rezistența la factorii externi. În plus, în set sunt incluse perne pufoase.

Dimensiuni:

  • Fotoliu Bahip: lungime: 64 cm, latime: 65 cm, inaltime: 72 cm - x2,
  • Sofa Bahip: lungime: 115 cm, latime: 65 cm, inaltime: 72 cm,
  • Măsuță rotundă Bahip: latime: 60 cm, inaltime: 50 cm,

Culori:
wild natural sau alb

Detalii produs:

  • cadru: ,din Rattanul indonezian
    Rattanul este considerat drept unul dintre cele mai rezistente materiale din lemn, deoarece straturile sale cresc vertical, spre deosebire de inelele concentrice ale majorității tipurilor de copaci. După prelucrare, devine foarte dur și rezistent la acțiunea condițiilor atmosferice nefavorabile, păstrându-și elasticitatea. În plus, este un material ecologic, deoarece se regenerează foarte rapid.
  • măsuță rotundă cu blat de sticlă călită cu o grosime de 5 mm,
  • jperne deschise pe bază și spătar, în funcție de livrare, se pot diferenția ușor prin formă de cele prezentate în fotografii,
  • setul se pretează perfect pentru terasă, balcon și grădină
  • mobilă furnizat gata montat, nu necesită montajul - Sunt anexate instrucțiuni de utilizare în 5 limbi


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Daniela 2021-09-24

Serviciul a fost excelent. Fotografia nu este diferită de realitate.
Mobilierul este confortabil.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set mobilă de grădină Charlotte

Set mobilă de grădină Charlotte

7 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate