Fotoliu suspendat pentru 2 persoane Lima

  1 945 lei

  Selecteaza culoarea:
  20 - 25 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Chillout pe terasă sau în grădină? De ce nu? Plăcerea din odihna în aer liber va fi și mai bună, atunci când petrecem timpul în pereche!

  De aceea îți prezentăm fotoliul suspendat Lima — un model, care va asigura o relaxare confortabilă pentru două persoane. E un must have absolut al amenajărilor de azi! Își datorează confortul pernei moi incluse în set, care a fost fabricată dintr-o țesătură rezistentă la apă, închisă cu fermoar. Această soluție vă permite foarte ușor să păstrați perna curată.

  Valoarea estetică este un aspect. Important în acest caz este și materialul, din care a fost fabricat fotoliul suspendat.

  Baza sa este un cadru metalic solid, care garantează siguranța în timpul relaxării și rezistența. Împletitura din tehnoratan, din care a fost creat coșul fotoliului, este alternativa perfectă pentru ratan și răchită. Este mai durabilă, rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici și la variațiile de temperatură. Nu își schimbă proprietățile și se prezintă întotdeauna impecabil.

  Fotoliul de grădină pentru două persoane este deosebit de ușor de curățat și simplu de montat. Este disponibil în câteva variante de culori, astfel îl poți adapta perfect viziunii de amenajare a grădinii, terasei sau interiorului.

  Fotoliu suspendat Lima — este suficientă puțină creativitate, pentru a putea țese un colț magic de relaxare.

  Dimensiuni:

  • latime: 132 cm,
  • inaltime: 200 cm,
  • adâncime totală: 120 cm,
  • adâncime scaun: 75 cm

  Detalii produs:

  • cadru din oțel - garanția siguranței și a rezistenței,
  • coș din tehnoratan,
  • perne: poliester 100%, Rezistentță la apă, fermoar, Este posibilă spălarea manuală la temperaturi de 30 de grade,
  • sarcină maximă: 150 kg,
  • adaptat condițiilor atmosferice,
  • Fotoliu suspendat pentru 2 persoane,
  • ușor de curățat,
  • simplu de montat,
  • se pretează perfect pentru terasă, balcon, grădină și casă


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Fotoliu suspendat pentru 2 persoane Lima

  Fotoliu suspendat pentru 2 persoane Lima

  7 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate