Fotoliu rotativ Argos
în depozit

Fotoliu rotativ Argos

799 lei

Cumpără în rate acum de la 133 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Fotoliile de grădină reprezintă o dotare importantă nu doar a teraselor sau balcoanelor, ci și a grădinilor.

Argos este un fotoliu de grădină confortabil, care permite amenajarea zonei de relaxare. Acest model a fost fabricat dintr-o bază de aluminiu și plastic, astfel suportând fără deteriorări condițiile atmosferice variabile. A fost dotat cu un mecanism inovator, care permite rotirea liberă a șezutului cu 360 de grade.

Fotoliile de acest tip fac parte din mobilierul de grădină, care este foarte confortabil. În set vei găsi o pernă moale, care crește senzația de confort și relaxare. Fotoliul nu ocupă foarte mult spațiu, astfel îl vei putea așeza și pe un balcon nu foarte mare. Argos se prezintă foarte modern, potrivindu-se și cu amenajările clasice.

Dimensiuni:

 • lățime totală: 97 cm,
 • înălțime totală:87 cm,
 • înălțime scaun: 90 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

 • cadru aluminiu - garanția siguranței și a rezistenței,
 • împletită din material plastic,
 • mecanism rotativ 360°,
 • pernă cu fermoar (rezistentță la apă) : 100% poliester,
 • nivelarea pot fi ajustate, datorită picioarelor reglabile
 • foarte adaptate și rezistente la condițiile atmosferice și radiații UV,
 • ușor de curățat,
 • simplu de montat,
 • se recomandă protejarea de condițiile atmosferice variabile (ploaie, zăpadă, gheață),
 • se pretează perfect pentru terasă, balcon, grădină și casă
 • sarcină maximă: 120kg


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

ANNA 2022-03-07

FOARTE CONFORTABIL

Ilona Stancu 2021-06-29

Fara niciun fel de probleme!

Xenia Nechita 2020-05-13

Fotoliu super confortabil, ne batem toți pe acest loc ;)

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Fotoliu rotativ Argos

Fotoliu rotativ Argos

21 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate