Set mobilă de grădină Marcelo

  5 989 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Setul de mobilă de grădină Marcelo combină stilul irepetabil, industrial și funcționalitatea. Asigură o relaxare confortabilă, fiind totodată o decorațiune excelentă. Cu siguranță acest set va fi punctul central în grădina sau terasa ta.

  În set vei găsi două fotolii, o canapea și o măsuță, a căror bază a fost fabricată din metal, acoperit cu un strat dublu de lac în culoare modernă.

  Șezuturile canapelei și fotoliilor au fost create din perne moi, care sunt cusute cu o țesătură specială de tip „outdoor”, care se pretează perfect în orice condiții atmosferice. Mobila de grădină Marcelo este foarte durabilă și se pretează perfect pentru utilizarea zilnică. Setul este masiv, elegant și atemporal. Setul crește posibilitățile de amenajare, permițând adaptarea la mediul din jur.

  Dimensiuni:

  • Fotoliu Marcelo: - x 2
   lungime: 70 cm, latime: 80 cm, inaltime: 87 cm,
  • Masuta Marcelo
   lungime: 120 cm, latime: 60 cm, inaltime: 45 cm,
  • Canapea de grădină Marcelo:
   lungime: 130 cm, latime: 80 cm, inaltime: 87 cm,


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • corp solid fabricatdin metal vopsit dublu prin pulverizare în culoarea gri antracit 7016 – rezistent la condițiile atmosferice,
  • șezutul și pernele fabricate dintr-o țesătură specială de tip „outdoor” destinată pentru mobilierul de grădină,
  • grosime perne 12-15 cm,
  • șezut spumă T-25,pernă bilă silicon,
  • blatul măsuței fabricat din placă ceramică lipită care imită betonul,
  • mobilă destinată montajului individual. Șezuturile și pernele în huse cu fermoar ascuns,
  • toate elementele de prindere, cheia și instrucțiunile de utilizare se află în ambalaj


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Set mobilă de grădină Marcelo

  Set mobilă de grădină Marcelo

  6 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate