Fotoliu suspendat Toponi
în depozit

Fotoliu suspendat Toponi

  205 lei

  Cumpără în rate acum de la 34 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Stilul boho este ușor, iubește culorile deschise și este asociat cu covoare tricotate, cu franjuri și cu prinzătoare de vise. Printre piesele de mobilier care au apărut inspirate de stilul boho se numără fotoliile suspendate specifice.

  Fotoliul Boho poate fi comparat pe baza structurii cu un leagăn, pe care îl poți agăța în grădină, pe terasă sau pe balcon, dar și în casă. Modelul Toponi este un coș împletit, care începe la șezut și creează un sprijin jos.  În plus, fotoliul suspendat a fost ornat cu ciucuri, care atârnă mai jos de șezut.

  Acest model de fotoliu de grădină va aduce cu siguranță în grădina ta o dispoziție romantică și te va ajuta să te relaxezi.

  Dimensiuni:

  • latime: 80 cm,
  • inaltime: 130 cm,
  • adâncime: 60 cm,


  Detalii produs:

  • cadru din oțel,
  • fir împletit, amestec de bumbac și poliester,
  • decor - tehnoratan împletit
  • structura solidă, suspendată pe două cârlige, garantează siguranța utilizării
  • ușor de curățat,
  • simplu de montat,
  • perne: nu este inclus în preț ,
  • se pretează perfect pentru terasă, balcon, grădină și casă
  • se recomandă protejarea de condițiile atmosferice variabile (ploaie, zăpadă, gheață)
  • copiii pot utiliza fotoliul doar sub supravegherea părinților


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Fotoliu suspendat Toponi

  Fotoliu suspendat Toponi

  21 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate