Şezlong de grădină Grazk
în depozit

Şezlong de grădină Grazk

  391 lei

  435 lei

  -10%

  Cumpără în rate acum de la 65 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Șezlongul de grădină Grazk este deosebit de confortabil, având totodată un aspect modern și stilat. Spătarul poate fi ajustat în funcție de nevoi. Poate servi ca șezlong pentru bronzat în zilele fierbinți de vară sau ca pat, pentru relaxare confortabilă la aer curat.

  Rama a fost fabricată din polipropilenă de calitate ridicată – acest lucru se transpune în rezistența sporită a mobilei de grădină. Țesătura moale și plăcută la atingere, culorile universale și designul modern sunt o combinație, cu ajutorul căreia șezlongul se va preta excelent pentru grădină, pe balcon sau terasă. Canapeaua pentru grădină Grazk cu siguranță îți va face mai plăcută relaxarea în zilele frumoase, însorite.

  Dimensiuni:

  • lungime: 195 cm
  • latime: 65 cm
  • inaltime: 32 cm


  Detalii produs:

  • cadru din polipropilenă,
  • pernă - inclus în preț,
  • fotoliul are spătar reglabil,
  • scaunul se adaptează formei corpului
  • ușor de curățat,
  • simplu de montat,
  • se pretează perfect pentru terasă, balcon, grădină și casă
  • se recomandă protejarea de condițiile atmosferice variabile (ploaie, zăpadă, gheață)


  Garantie:
  24 luni

  Lungime195
  Latime65
  Inaltime32

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Şezlong de grădină Grazk

  Şezlong de grădină Grazk

  21 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate