Fotoliu suspendat Sotiko

  1 089 lei

  1 345 lei

  -256 lei

  Cumpără în rate acum de la 182 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Visezi la relaxare la iarbă verde. Fotoliul suspendat cu baldachin Sotiko este propunerea pentru cei exigenți. Asigură o relaxare confortabilă și protejează de soarele puternic. Va fi perfect pentru grădină și pe terasă.

  Structura solidă din oțel a fotoliului de grădină suspendat Sotiko garantează siguranța și durabilitatea utilizării. Perna moale și rezistentă la apă, fabricată din țesătură 600D Oxford, asigură confortul utilizării. Are fermoar și este ușor de curățat, precum și fotoliul, de altfel. Sotiko este atât un fotoliu suspendat pentru cameră cât și pentru balcon. Recomandăm protejarea lui de condițiile atmosferice alternante (ploaie, zăpadă, îngheț).

  Fotoliul suspendat de grădină se montează ușor. Să nu uităm totuși că cele mai multe mobile de grădină trebuie folosite de copii doar sub supravegherea adulților.

  Dimensiuni:

  • latime: 103 cm,
  • inaltime: 212 cm,
  • adancime: 122 cm

  Detalii produs:

  • cadru din oțel - garanția siguranței și a rezistenței,
  • țesătură: 180g/m2 poliester, rezistentă la apă,
  • șezut: pernă țesătură 600D Oxford,
  • umplutura sintetică din fibre de poliester
  • cu baldachin,
  • ușor de curățat,
  • pernele sunt incluse în preț - închise cu fermoar,
  • pernele nu sunt fixate,
  • se recomandă protejarea de condițiile atmosferice variabile (ploaie, zăpadă, gheață),
  • copiii pot utiliza fotoliul doar sub supravegherea părinților
  • sarcină maximă: 110 kg,
  • simplu de montat,
  • se pretează perfect pentru terasă, balcon, grădină și casă,


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Fotoliu suspendat Sotiko

  Fotoliu suspendat Sotiko

  21 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate