Fotoliu suspendat Masanta

EAN-13:

1 399 lei

1 719 lei

-320 lei

Cumpără în rate acum de la 233 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Dacă visezi la o grădină sau o terasă amenajată modern, în care să te relaxezi după o zi grea, ai nimerit perfect.

Am pregătit special pentru tine o alternativă a fotoliului tradițional – fotoliu suspendat Masanta! Este soluția perfectă de a te desprinde de încărcăturile zilelor obișnuite și de a te cufunda într-o tăcere relaxantă.

Fotoliul Masanta este modul excelent de relaxare lângă o carte bună sau la un grătar de weekend pe terasă cu cei dragi.

Fotoliul suspendat este un model care reprezintă alternativa perfectă pentru un hamac tradițional în grădină.

Cadrul său este fabricat din oțel, ce îi garantează rezistența neobișnuită, iar coșul destinat odihnei este fabricat din tehnoratan, care garantează aerisirea și curățarea și îngrijirea ușoară.

Pernele incluse în set garantează că este deosebit de moale și comod în timpul utilizării. Fotoliul suspendat Masanta este un produs adaptat condițiilor atmosferice variabile. De aceea se pretează perfect atât pe terasă, balcon, în grădină și chiar și în interiorul casei. Vezi propunerea noastră cu fotoliul suspendat Masanta!

Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră.

Dimensiuni:

 • latime: 105 cm,
 • inaltime: 197 cm,
 • adâncime totală: 105 cm,
 • adâncime scaun: 71 cm

Detalii produs:

 • cadru din oțel - garanția siguranței și a rezistenței,
 • coș din tehnoratan,
 • perne: poliester,
 • se recomandă protejarea de condițiile atmosferice variabile (ploaie, zăpadă, gheață)
 • copiii pot utiliza fotoliul doar sub supravegherea părinților
 • sarcină maximă: 150 kg,
 • ușor de curățat,
 • simplu de montat,
 • se recomandă protejarea de condițiile atmosferice variabile (ploaie, zăpadă, gheață),
 • se pretează perfect pentru terasă, balcon, grădină și casă


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Livia 2021-06-22

Un vis indeplinit, fotoliul suspendat deja e la mine pe balcon. Comod si frumos!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Fotoliu suspendat Masanta

Fotoliu suspendat Masanta

21 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate