Fotoliu suspendat Red

EAN-13:

725 lei

995 lei

-270 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Red este un fotoliu de grădină suspendat, creat pentru oameni cu pasiune și dorința de relaxare în aer liber. Datorită acestuia, relaxarea în mijlocul naturii va fi o plăcere curată! Coșul fotoliului suspendat a fost creat din material plastic rezistent, ușor de întreținut și păstrat curat. Cadrul a fost fabricat din metal, garantând siguranța și rezistența.
Fotoliul suspendat este perfect adaptat la condițiile atmosferice variabile și este rezistent la radiațiile UV.

Fotoliul Red a fost dotat cu un șezut moale — o pernă cu husă cu fermoar. Red este un element, care se va potrivi perfect în grădina, terasa sau balconul tău și chiar și în interiorul casei.

Dimensiuni:

 • lățime totală: 95 cm,
 • lățime scaun:: 80 cm,
 • înălțime totală:: 195 cm,
 • înălțime scaun: 116 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

 • cadru metalic - garanția siguranței și a rezistenței,
 • coș fabricat din material plastic,
 • adaptat și rezistent la condițiile atmosferice și radiații UV,
 • pernă cu fermoar: poliester,
 • simplu de montat,
 • se pretează perfect pentru terasă, balcon, grădină și casă
 • se recomandă protejarea de condițiile atmosferice variabile (ploaie, zăpadă, gheață)
 • copiii pot utiliza fotoliul doar sub supravegherea părinților
 • sarcină maximă: 150 kg,
 • Accesoriile necesare pentru montaj se află în baza fotoliului, în interiorul țevii


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Iulian 2020-05-13

Asistență profesionistă și calitate bună. Mă bucur, că am ales magazinul vostru. Cu siguranță voi mai cumpăra ceva aici.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Fotoliu suspendat Red

Fotoliu suspendat Red

7 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate