Masuta Batista
în depozit

Masuta Batista

595 lei

785 lei

-190 lei

Cumpără în rate acum de la 99 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Măsuța modernă pe roți pentru cafea Batista va fi un ornament de designer și totodată funcțional al livingului tău. Blatul de sticlă se combină excelent cu orice amenajare de interior, fapt subliniat de linia închisă a plăcii inferioare. Ambele suprafețe sunt separate de console cromate, al căror luciu este subliniat de aspectul modern al măsuței pentru cafea.

Un avantaj suplimentar sunt aici roțile utilizate. Acestea permit mutarea facilă a mobilei, ce se pretează perfect într-un spațiu de zi vizitat frecvent de oaspeți.

Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră: Cameră la mansardă

Dimensiuni:

  • Lungime: 80 cm,
  • Latime:  42 cm,
  • Inaltime: 80 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • placă mobilier lucioasă,
  • sticlă transparentă blat,
  • măsuță pe rotițe, va fi ușor de mutat,


Garantie:
24 luni

Latime80
Inaltime42
Adancime80

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Francesca Grosu 2020-11-30

Mobila comandată a venit repede și fără avarii.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Masuta Batista

Masuta Batista

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate