Masuta Namiro NOL104
în depozit

Masuta Namiro NL104

  590 lei

  Cumpără în rate acum de la 98 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Dacă adori stilul loft, măsuța pentru cafea Namiro NL104 este tocmai pentru tine. Culorile frumoase, care îmbină accentul delicat al lemnului cu negrul contrastant reprezintă o combinație universală. Suplimentar, pentru a îmbogăți și mai mult această mobilă, i-a fost anexat un front decorativ frezat.

  Măsuța pentru living a fost realizată din placă laminată. Are ghidaj cu bile și sistem de deschidere ”PUSH TO OPEN”. Un avantaj indiscutabil al măsuței este poziționarea acesteia pe picioare metalice cu înălțimea de 14 cm. Acest lucru oferă posibilitatea curățării libere a suprafețelor greu accesibile.

  Cafeaua cu prietenii într-o atmosferă deosebită doar în compania măsuței Namiro NL104. Datorită ei, livingul va fi complet.

  Dimensiuni:

  • latime: 104 cm,
  • inaltime: 68 cm,
  • adancime: 40 cm

  Detalii produs:

  • placă laminată de grosime 16 mm,
  • margine ABS 0,5 mm,
  • model pe fronturi este frezate,
  • ghidaje role cu deschidere completă, fără închidere H-30 L-300,
  • picioare din metal, cu înălțimea 14 cm,
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN"


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Masuta Namiro NL104

  Masuta Namiro NL104

  Mobilier din aceeasi colectie:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate