Masa Concrete 5002234 BEB
în depozit

Masa Concrete

1 135 lei

Cumpără în rate acum de la 189 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Masa modernă Concrete 5002234 BEB este propunerea noastră pentru o sufragerie sau o sală de mese contemporană. Se pretează excelent pentru interioare în stil modern, dar și loft. Trăsătura caracteristică a mesei este piciorul acestei fabricat în forma literei V. Caracterul său modern este subliniat de culoarea și textura betonului brut. Un avantaj suplimentar al mesei este funcția extensibilă. Insertul de extindere al mesei se află în cutie. După extindere, masa ajunge la dimensiunea de 177 cm. Iar înălțimea mesei la 76 cm. Masa a fost fabricată din componente solide, care îi asigură aspectul excelent și stabilitatea.

Dimensiuni:

 • lungime: 137 cm,
 • lungime dupa extindere: 177 cm,
 • latime: 90 cm,
 • inaltime: 76 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

 • blat superior:
  • placă cu grosimea de 22 mm,
  • margine - PVC 2,
 • blat inferior:
  • placă cu grosimea de 22 mm,
  • margine - ABS 1
 • masă extensibilă,
 • 1 insert pentru blat 90x40 cm - ascuns în cutie,
 • picioare fabricate din placă,


Garantie: 24 luni

Lungime137
Latime90
Inaltime76
Tip de masarabatabil

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Andreea Radu 2021-08-19

Sigur voi reveni aici! Rapid și fără probleme. Recomand!

Gina 2020-05-28

Masa arată foarte modern. Recomand tuturor!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Masa Concrete

Masa Concrete

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate