Masă extensibilă de perete Eden

  735 lei

  Cumpără în rate acum de la 123 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Adori soluțiile inovatoare, care fac încăperea să devină mai funcțională? Dacă da, avem pentru tine propunerea perfectă – masa modernă de perete Eden. Fenomenul acestei mese constă în posibilitatea plierii și ascunderii sale. Când masa este pliată, arată ca un dulap suspendat, asigurând mai multă libertate și spațiu în încăpere. Iar la ora prânzului sau când urmează să primești vizita oaspeților, poți întinde masa într-un mod rapid și simplu. 

  Întinderea mesei este posibilă cu ajutorul balamalelor de mobilier. Elementul de blocare apare datorită cârligelor utilizate.  

  În plus, alegând mobila Eden, câștigi nu doar o masă practică, cu opțiunea plierii, ci și polițe decorative, care apar după întinderea mobilei.

  Dimensiuni:

  • latime: 80 cm,
  • inaltime: 135 cm,
  • înălțime totală: 203 cm,
  • adancime: 19 cm,
  • lungime blat: 130 cm,
  • latime blat: 80 cm,
  • înălțime blat: 73 cm,


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


  Detalii produs:

  • placă aglomerată 16 mm,
  • margini finisate cu material PVC
  • elemente îmbinate cu bolțuri de lemn și excentric,
  • spatele mobilei finisat cu placă HDF de culoare albă,
  • blocaj blat cu cârlig,
  • masă extensibilă
  • piciorul și blatul se întind cu ajutorul balamalelor mobilei,
  • se interzice montajul pe placa de rigips


  Garantie: 24 luni

  Tip de masarabatabil
  Formă blatdreptunghiular

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Masă extensibilă de perete Eden

  Masă extensibilă de perete Eden

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate