Coltar rabatabil Szafran by Toptextil
în depozit

Coltar rabatabil Szafran Premium

Colțarul modern cu funcție de dormit Szafran Premium a fost fabricat în forma literei „U”. Utilizarea acestei forme a colțarului asigură un spațiu generos de ședere pentru locatari și oaspeți. Trăsătura caracteristică a acestui model sunt pernele decorative, care reprezintă un spătar mobil. În set sunt incluse 6 perne. În plus, colțarul pentru living Szafran poate fi așezat în orice configurație, deoarece este model de sine stătător.

Merită de asemenea să acordați atenție componetelor de foarte bună calitate, care asigură confortul în timpul utilizării. Șezutul a fost dotat cu arcuri ondulate și spumă groasă T2844. Vei simți confortul atât în timpul șederii, cât și al dormitului pe colțar.

După întindere, colțarul ajunge la suprafața de 140 cm, care asigură un somn confortabil pentru 2 persoane. În plus, colțarul are două recipiente pentru lenjerie, aflate în lada mobilei. Din descrierea colțarului nu putem omite chestiunea țesăturilor, care provin de la renumitul producător - firma Toptextil & Lech Select. Materialele selectate îndeplinesc cele mai exigente cerințe de calitate și corespund trendurilor actuale în interioare.

Magic Velvet - este o țesătură velvet, plăcută la atingere. Se caracterizează prin durabilitate și rezistența ridicată la scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo – îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Frodo - împletitura sa delicată se prezintă perfect pe mobila tapițată. Este o țesătură cu rezistență ridicată la decolorare și scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo+, care facilitează îndepărtarea petelor de pe tapițerie. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Împletitură

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Sorriso - țesătură premium moale și plăcută la atingere. Se combină perfect cu interioarele moderne. Pe lângă valorile estetice asigură o rezistență ridicată la scămoșare și decolorare. Țesătura își păstrează aspectul perfect mai mulți ani. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Modello - este o țesătură decorativă, al cărei model este creat de dungi geometrice decorative multiplicate. Materialul are în compoziție in, ce îl face să fie moale. În plus, se pretează bine în încăperile însorite, deoarece are o rezistență crescută la decolorare. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă
Țesătură rezistentă la decolorare

Velvetto - greu inflamabil cu împletitură caracteristică și textură tridimensională. Se distinge prin rezistența ridicată la pilling. Datorită rezistenței crescute la razele soarelui, materialul de învelire își va păstra intensitatea originală a culorii pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală
Ecologică

Parametrii

Dimensiuni:

 • lungime: 305 cm,
 • latime: 188 cm,
 • inaltime: 85 cm,
 • suprafata de dormit: 272 x 140 cm
 • dimensiuni recipient (x2):
  • lungime: 180 cm
  • latime: 80 cm
  • inaltime: 21 cm
   și
  • lungime: 150 cm
  • latime: 69 cm
  • inaltime: 21 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: stanga sau dreapta

Detalii produs:

 • scaun: rame din lemn + arcuri din otel ondulat + pâslă + spuma T2844 (11cm) + vatelină,
 • spătar: rame din lemn + placă HDF  + spuma T2844 (1cm) + vatelină,
 • coltar extensibil,
 • funcție de dormit,
 • colt tip U,
 • două recipiente pentru lenjerie,
 • perne incluse (6 mari) - cu fermoara,
 • spătar în formă de perne mobile
 • picioare din lemn (nuc inchis),
 • coltul este acoperit cu material.

Garantie: 24 luni

4 990 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime305
Latime188
Inaltime85
Tip coltarcolt tip U
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie, de două sertare pentru lenjerie
Coltul lateralstanga sau dreapta
lungime suprafata de dormit272
lățimea suprafata de dormit140
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Szafran Premium

Coltar rabatabil Szafran Premium

Produse similare

Accesorii

Oferta noastra de masute

16 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate