Coltar rabatabil Laviva by Toptextil

Coltar rabatabil Laviva Premium

Colțarul Laviva asigură confort în timpul odihnei de mai multe ore. A fost dotat cu o serie de cotiere mobile practice, pe care le poți ajusta cu ușurință poziției corpului. În plus, Laviva face parte din categoria de mobilă de sine stătătoare – spatele său a fost căptușit cu țesătură. Această posibilitate de fabricare îți oferă mai multe posibilități de aranjare – poți amplasa colțarul chiar și în centrul camerei, marcând zonele particulare. Laviva are un recipient pentru lenjerie încorporat, aflat sub șezutul confortabil. În plus, a fost dotat cu o funcție practică de dormit, care se pretează perfect ca loc suplimentar pentru găzduirea oaspeților, dat și de dormit de zi cu zi.

Datorită combinațiilor reușite de țesături de calitate ridicată Premium și gamei unice de modele, efectul final este spectaculos! Gama largă de culori îți va permite, cu siguranță, să îl poți adapta aranjamentului camerei tale.

Moon - este un pluș moale și plăcut la atingere, care va asigura un aspect estetic al mobilei pe o perioadă îndelungată. Gradul ridicat de piling conferă rezistență țesăturii la rulare și scămoșare. În plus, rezistența la aprindere la foc este atestată printr-un certificat, având astfel siguranța utilizării zilnice a colțarului învelit cu material. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Moon Damask - este o țesătură structurală cu model specific, conferind colțarului învelit cu aceasta un aspect unic. Metarialul de tapițerie este moale, elastic și plăcut la atingere. Rezistența la acțiunea luminii și la scămoșare face ca mobila învelită cu această țesătura va bucura ochiul prin prezența impecabilă pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală

Bengal - este o țesătură pentru învelitori, mătăsoasă și plăcută la atingere. Pe suprafața sa este vizibilă structura clară - fibrele sunt așezate într-o împletitură măruntă. Materialul se caracterizează prin durabilitate și prin rezistența ridicată la acțiunea luminii, pretându-se perfect ca învelitoare pentru șezutul unui colțar sau al unui fotoliu. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Împletitură

Bizon – țesătură pentru învelitori de tapițerie plăcută și moale la atingere, similară cu pielea naturală, asigurând colțarului un aspect deosebit. Avantajul suplimentar al materialului este testul de aprindere la foc, finalizat cu succes și rezistența la deteriorările mecanice. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă
Pluș

Cotone - amestecul de bumbac și poliester moale la atingere face țesătura să fie deosebit de rezistentă. Se pretează perfect ca învelitoare pentru mobilierul de relaxare. Materialul se caracterizează și printr-o rezistență ridicată la scămoșare și pilling, asigurând satisfacția utilizării îndelungate. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură deosebit de rezistentă
Țesătură structurală

Senegal - țesătură decorativă cu striații specifice.Rezistența la lumină și scămoșare asigură satisfacția înndelungată a utilizării mobilei tapițate cu acest material textil. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Tender - este o țesătură structurală plăcută și moale la atingere. Combinarea celor două fire diferite conferă țesăturii un efect modern texturat. Materialul se caracterizează prin elasticitate, rezistență la scămoșare și rezistență ridicată la acțiunea luminii, pretându-se perfect ca învelitoare pentru un colțar sau un fotoliu. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală

Lea - este un accent floral printre materialele de tapițerie de cea mai bună calitate oferite. Mobila învelită cu ea se prezintă elegant și modern. Materialul se caracterizează printr-un coeficient ridicat de rezistență la lumină și scămoșare, astfel modelul își păstrează aspectul inițial pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Magic Velvet - este o țesătură velvet, plăcută la atingere. Se caracterizează prin durabilitate și rezistența ridicată la scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo – îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Eureka este un velvet plăcut la atingere cu structură în ape. Țesătura are proprietăți Cleanaboo, Petproof și ignifuge. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Prestige – țesătură moale și plăcută la atingere, similară cu aspectul pielii naturale. Pe structura sa putem vedea un luciu delicat, care apare ca reacție la atingere și la lumină. Produsul de tapițerie se caracterizează prin rezistență la scămoșare, iar mobila învelită cu acesta se va bucura de un aspect impecabil pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la scămoșare
Pluș

Aragon - un mare avantaj al țesăturii este tehnologia Cleanaboo, care limitează absorbția lichidelor. În plus, posedă o rezistență ridicată la decoloare, numărându-se printre țesăturile ignifuge Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură rezistentă la decolorare

Lilly - este o țesătură cu textură interesantă, similară modelelor brodate manual. Este rezistentă și se prezintă minunat pe suprafața mobilelor tapițate. Vezi mai multe.

Țesătură deosebit de rezistentă
Țesătură decorativă

Parametrii

Dimensiuni:

 • lungime: 278 cm,
 • latime: 151 cm,
 • inaltime: 76 cm,
 • suprafata de dormit: 240 x 129 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 147 cm
  • latime: 73 cm
  • inaltime: 23 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: stanga sau dreapta

Detalii produs:

 • rame din lemn + PAL,
 • spuma poliuretanică + arcuri din otel ondulat,
 • coltar extensibil,
 • funcție de dormit,
 • are recipient pentru lenjerie,
 • perne incluse ,
 • pernele au fermoare,
 • coltul este liber (spatele este acoperit cu tesatura),

Garantie: 24 luni

4 555 lei

15 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime278
Latime151
Inaltime76
Tip coltarcolt tip L
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateralstanga sau dreapta
lungime suprafata de dormit240
lățimea suprafata de dormit129
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 4

Florin 2021-06-07

Coltar foarte comod. Are mult spatiu pe canapea si cotiere reglabile.

Laura 2020-04-17

Incapator ( chiar si in lada de depozitare incap surprinzator de multe lucruri), compact, foarte aspectuos. Sunt incantata de aceasta achizitie!

Monica 2019-06-18

Mare, comodă și la un preț bun. Servicii de primă clasă!

Flotian 2019-05-27

Recomand mobila din acest magazin! Incredibil de confortabil. Totul conform comenzii și pozei.

Vezi mai mult (1)

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Laviva Premium

Coltar rabatabil Laviva Premium

Produse similare

Accesorii

Oferta noastra de masute

16 alte produse din aceasta categorie: