Coltar rabatabil Kanton by Toptextil
în depozit

Coltar rabatabil Kanton Premium

Colțarul Kanton reprezintă îmbinarea modernului cu ușurința și eleganța subtilă. Acesta este un model de sine stătător care va permite expunerea sa în orice loc din încăpere.
Cel mai mare avantaj al său este posibilitatea întinderii sale, astfel puteți crea un loc confortabil de dormit chiar pentru mai multe persoane. În plus, în lada mobilei se află un recipient spațios, în care vei depozita lenjeria de pat sau elementele garderobei de sezon.
Pentru colțarul Kanton au fost utilizate țesături de tapițerie de calitate ridicată, din colecția Premium. Se diferențiază prin rezistența la abraziune, scămoșare și decolorare, asigurând totodată un caracter modern colțarului.

Clark - material de tapițerie cu împletitură foarte măruntă. În compoziția sa există 40% lână, datorită căreia țesătura este moale și plăcută la atingere. Rezistența la lumină face ca produsul de tapițerie să nu își piardă culoarea, iar mobila învelită cu acesta va încânta prin aspectul impecabil pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură structurală

Bizon – țesătură pentru învelitori de tapițerie plăcută și moale la atingere, similară cu pielea naturală, asigurând colțarului un aspect deosebit. Avantajul suplimentar al materialului este testul de aprindere la foc, finalizat cu succes și rezistența la deteriorările mecanice. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă
Pluș

Hamilton - țesătură inovatoare cu o textură plăcută la atingere. Se caracterizează prin calitatea ridicată și proprietățile Cleanaboo - care îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei și a țesăturii. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură structurală

Uttario Velvet -Având în vedere proprietățile deosebite, precum rezistența la aprindere, materialul se pretează perfect pentru învelirea mobilei tapițate Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Magic Velvet - este o țesătură velvet, plăcută la atingere. Se caracterizează prin durabilitate și rezistența ridicată la scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo – îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Eureka este un velvet plăcut la atingere cu structură în ape. Țesătura are proprietăți Cleanaboo, Petproof și ignifuge. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Aurora este un velur plăcut la atingere cu efect în ape. Atuurile suplimentare sunt proprietățile Cleanaboo, Petproof și ignifuge. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Eterno – Piele ecologică de calitate ridicată cu structură plăcută la atingere. Materialul se distinge prin rezistența ridicată la pilling, fiind și greu inflamabil. Densitatea ridicată crește durabilitatea și rezistența mobilei tapițate învelite cu aceasta. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală
Ecologică

Sorriso - țesătură premium moale și plăcută la atingere. Se combină perfect cu interioarele moderne. Pe lângă valorile estetice asigură o rezistență ridicată la scămoșare și decolorare. Țesătura își păstrează aspectul perfect mai mulți ani. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Velvetto - greu inflamabil cu împletitură caracteristică și textură tridimensională. Se distinge prin rezistența ridicată la pilling. Datorită rezistenței crescute la razele soarelui, materialul de învelire își va păstra intensitatea originală a culorii pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Modello - este o țesătură decorativă, al cărei model este creat de dungi geometrice decorative multiplicate. Materialul are în compoziție in, ce îl face să fie moale. În plus, se pretează bine în încăperile însorite, deoarece are o rezistență crescută la decolorare. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă
Țesătură rezistentă la decolorare

Parametrii

Dimensiuni:

 • Lungime: 310 cm,
 • Latime: 175 cm,
 • Inaltime: 83 cm,
 • Suprafata de dormit: 250 x 135 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 152 cm
  • latime: 55 cm
  • inaltime: 22 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: stanga sau dreapta

Detalii produs:

 • Rame din lemn + PAL,
 • spuma poliuretana,
 • arcuri din otel ondulat,
 • Perne cu fermoar,
 • Cu functie de dormit,
 • lada pentru depozitare,
 • picioare cromate,
 • Coltul este liber (in spate)


Garantie: 24 luni

4 530 lei

20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime310
Latime175
Inaltime83
Tip coltarcolt tip L
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateralstanga sau dreapta
lungime suprafata de dormit250
lățimea suprafata de dormit135
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

Florentina Mălâia 2021-09-02

Recomand vânzătorul!!! Rapid și fără probleme.

Nicoleta 2019-06-18

Nu am nimic de comentat. Totul perfect. Transport rapid, preț mic și calitate foarte bună. Contact plăcut cu vânzătorul.

Aron 2019-05-27

Contact ușor cu vânzătorul, mobilă de calitate perfectă și gamă imensă! Recomand!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Kanton Premium

Coltar rabatabil Kanton Premium

Produse similare

Accesorii

Oferta noastra de masute

16 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate