Coltar rabatabil Herkules Mini by Toptextil
în depozit

Coltar rabatabil Herkules Mini Premium

Neutralitatea formei colțarului Herkules Mini permite utilizarea acestei mobile în interioare cu stiluri și caracter diferit. Forma simplă, geometrică a canapelei de colț și metalele prețioase folosite pentru producția acesteia îndeamnă la odihnă și relaxare. Designul este potențat de picioarele anterioare în culoare crom, precum și de elementele complementare sub forma pernelor de spătar și a cotierei. Colțarul Herkules Mini are posibilitatea întinderii, astfel puteți crea locul perfect de dormit chiar pentru mai multe persoane. Sub una dintre baze, a fost prevăzut spațiu de depozitare la îndemână – locul perfect pentru depozitarea lenjeriei sau a hainelor de sezon. Colțarul Herkules Mini face parte din modelele de sine stătătoare, facilitând semnificativ poziționarea sa în încăpere.

Barcelona - caracterul patchwork și culorile intense folosite în țesătură înviorează orice încăpere. Barcelona este rezistentă la acțiunea luminii - nu se estompează ușor. Deține certificatul Textile de Încredere. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură deosebit de rezistentă
Țesătură decorativă

Prestige – țesătură moale și plăcută la atingere, similară cu aspectul pielii naturale. Pe structura sa putem vedea un luciu delicat, care apare ca reacție la atingere și la lumină. Produsul de tapițerie se caracterizează prin rezistență la scămoșare, iar mobila învelită cu acesta se va bucura de un aspect impecabil pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la scămoșare
Pluș

Moon - țesătură pentru învelituri de tapițerie deosebit de moale și plăcută la atingere. Materialul inclus în categoria plușurilor se pretează perfect pentru producția de mobilă și elemente decorative precum de ex. perne. Produsul textil este ignifug și rezistent la scămoșare, fiind inclus în categoria țesăturilor de cea mai bună calitate. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Tender -se caracterizează prin îmbinarea a două fire diferite, fapt care îi asigură efectul texturat, în plus este plăcută și delicată la atingere. Se caracterizează prin elasticitate, rezistență la scămoșare și rezistență ridicată la acțiunea luminii. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală

Uttario Velvet -Având în vedere proprietățile deosebite, precum rezistența la aprindere, materialul se pretează perfect pentru învelirea mobilei tapițate Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Magic Velvet - este o țesătură velvet, plăcută la atingere. Se caracterizează prin durabilitate și rezistența ridicată la scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo – îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Frodo - împletitura sa delicată se prezintă perfect pe mobila tapițată. Este o țesătură cu rezistență ridicată la decolorare și scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo+, care facilitează îndepărtarea petelor de pe tapițerie. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Împletitură

Eureka este un velvet plăcut la atingere cu structură în ape. Țesătura are proprietăți Cleanaboo, Petproof și ignifuge. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Parametrii

Dimensiuni:

 • Lungime: 265 cm,
 • Latime: 185 cm,
 • Inaltime: 85 cm,
 • Suprafata de dormit: 215 x 140 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 138 cm
  • latime: 55 cm
  • inaltime: 22 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: universal (clientul alege partea coltului la montaj)

Detalii produs:

 • rame din lemn + PAL,
 • spuma foarte elastica,
 • arcuri din otel ondulat,
 • coltul distribuire,
 • cu functie de dormit,
 • lada pentru depozitare,
 • picioare cromate din plastic in fata,
 • picioare negre din plastic in spate,
 • spatarul este sub forma unei perne,
 • in plus, pern decorative,
 • Perne cu fermoar,
 • coltul este liber (in spate).


Garantie: 24 luni

3 749 lei

15 - 20 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime265
Latime185
Inaltime85
Tip coltarcolt tip L
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateralcolt universal
lungime suprafata de dormit215
lățimea suprafata de dormit140
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

Ana Gherghe 2021-07-29

Sutn foarte impresionată. Tranzacția a fost finalizată cu succes. Contact foarte plăcut cu vânzătorul. Recomand cu încredere

paul 2019-06-18

Foarte comod, RECOMAND, o decizie foarte bună

Mirela 2019-05-27

Colțarul mi-a îndeplinit toate așteptările! Este și mai frumos decât în poză! Mare și confortabil! În sfârșit o să încapă toată familia pe el!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Herkules Mini Premium

Coltar rabatabil Herkules Mini Premium

Produse similare

Accesorii

Oferta noastra de masute

16 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate