Fotoliu Laguna 60 by Toptextil

Fotoliu Laguna 60 Premium

1.485 lei cu TVA
Cumpără în rate:

acum de la 247,50 lei pe lună

5902928610543

Culoarea

Selecteaza culoarea: Bizon 2111

Despre tesaturile

15 - 20 zile lucratoare

Livrare gratuită în toată țara

  • Livrare gratuită în toată țara
  • Până la 6 rate cu dobândă 0%
  • Primește 5% reducere pentru următoarele cumpărături
  • Cumpărături sigure! Magazin protejat cu certificat SSL

Structura specială asigură unghiul optim de înclinare a spătarului și de îndoire a bazei, facilitând relaxarea părților particulare ale corpului. Pentru producția fotoliului au fost folosite componente de calitate ridicată, printre altele spumă cu grad ridicat de flexibilitate. Se caracterizează printr-o elasticitate sporită și prin rezistența la deformare.

Fotoliul va face cu siguranță mai plăcut cititul cărților în biblioteca de acasă, uitatul la televizor în sufragerie sau moțăitul de după-amiază.

Fotoliul Laguna este de asemenea un model fabricat conform tendințelor actuale în interioare. Designul mobilei a fost subliniat nu doar prin forma sa, ci și prin disponibilitatea în țesături de prestigiu, de la producătorul polonez Premium.

Bizon - țesătura amintește prin aspect pielea naturală, fiind foarte plăcută și moale la atingere. Conferă un aspect original mobilei sau pernei. În plus, țesătura a obținut certificatul ignifug.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă
Pluș

Magni - țesătură ignifugă pentru tapițerie, cu o structură deosebit de plăcută la atingere. Nuanțele moderne asigură un caracter chic al învelitorilor de mobilier – culoarea își va păstra timp îndelungat intensitatea originală.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură structurală

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Greta este o țesătură fabricată 100% din sticle PET provenite din recycling. Se caracterizează prin rezistența ridicată la abraziune. Are proprietăți Petproof și ignifuge.

Țesătură greu inflamabilă
Împletitură
Țesătură deosebit de rezistentă

Baloo - suprafața țesăturii este acoperită de numeroase bucle și noduri de mărimi neregulate. Este o țesătură deosebit de rezistentă și ignifugă. Nu se scămoșează, iar culoarea sa rămâne expresivă timp îndelungat.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Miu țesătură foarte plăcută și moale la atingere. Conferă mobilierului aspectul original. Este durabilă și rezistentă la abraziuni. În plus, țesătura a obținut certificatul care atestă rezistența la aprindere la foc.

Pet friendly
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural.

Țesătură greu inflamabilă
Ecologică
Țesătură structurală

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Colaps descrierea țesăturii

Mai multe detalii

Dimensiuni:

  • Lungime: 180 cm
  • Latime: 62 cm
  • Inaltime: 84 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • rama facuta din lemn si placaj,
  • spuma foarte elastica T2844,
  • picioare cromate


Garantie: 24 luni

detail

detail

* Dimensiunile produsului sunt furnizate în centimetri și pot diferi de cele reale cu ± 3cm. * Nu putem modifica dimensiunile mobilei la solicitarea clienților.
Lungime 180
Latime 62
Inaltime 84
* Dimensiunile produsului sunt furnizate în centimetri și pot diferi de cele reale cu ± 3cm.

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii

5.0

★★★★★
★★★★★
(2)
★★★★★
★★★★★
(2)
★★★★
★★★★
(0)
★★★
★★★
(0)
★★
★★
(0)
(0)