Fotoliu Laguna 60 by Toptextil
în depozit

Fotoliu Laguna 60 Premium

Structura specială asigură unghiul optim de înclinare a spătarului și de îndoire a bazei, facilitând relaxarea părților particulare ale corpului. Pentru producția fotoliului au fost folosite componente de calitate ridicată, printre altele spumă cu grad ridicat de flexibilitate. Se caracterizează printr-o elasticitate sporită și prin rezistența la deformare.

Fotoliul va face cu siguranță mai plăcut cititul cărților în biblioteca de acasă, uitatul la televizor în sufragerie sau moțăitul de după-amiază.

Fotoliul Laguna este de asemenea un model fabricat conform tendințelor actuale în interioare. Designul mobilei a fost subliniat nu doar prin forma sa, ci și prin disponibilitatea în țesături de prestigiu, de la producătorul polonez Premium.

Bizon - țesătura amintește prin aspect pielea naturală, fiind foarte plăcută și moale la atingere. Conferă un aspect original mobilei sau pernei. În plus, țesătura a obținut certificatul ignifug. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Frodo - împletitura sa delicată se prezintă perfect pe mobila tapițată. Este o țesătură cu rezistență ridicată la decolorare și scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo+, care facilitează îndepărtarea petelor de pe tapițerie. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Împletitură

Greta este o țesătură fabricată 100% din sticle PET provenite din recycling. Se caracterizează prin rezistența ridicată la abraziune. Are proprietăți Petproof și ignifuge Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Împletitură
Țesătură deosebit de rezistentă

Eterno – Piele ecologică de calitate ridicată cu structură plăcută la atingere. Materialul se distinge prin rezistența ridicată la pilling, fiind și greu inflamabil. Densitatea ridicată crește durabilitatea și rezistența mobilei tapițate învelite cu aceasta. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Ecologică
Țesătură structurală

Sorriso - țesătură premium moale și plăcută la atingere. Se combină perfect cu interioarele moderne. Pe lângă valorile estetice asigură o rezistență ridicată la scămoșare și decolorare. Țesătura își păstrează aspectul perfect mai mulți ani. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Parametrii

Dimensiuni:

  • Lungime: 175 cm
  • Latime: 62 cm
  • Inaltime: 84 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • rama facuta din lemn si placaj,
  • Spuma foarte elastica,
  • picioare cromate


Garantie: 24 luni

1 100 lei

20 - 30 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Roxana 2019-06-18

Frumos, comod - își merită prețul

Gabriela 2019-05-27

Calitate bună de execuție, livrare rapidă și contact plăcut cu vânzătorul. Recomand acest magazin din toată inima!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Fotoliu Laguna 60 Premium

Fotoliu Laguna 60 Premium

Produse similare

Accesorii

16 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate