Coltar rabatabil Genero by Toptextil
în depozit

Coltar rabatabil Genero Premium

Prin suprafața sa utilitară imensă, funcțiile utilizate și calitatea ridicată a țesăturilor, precum și prin confortul asigurat, Genero își învinge rapid adversarii!
Are o cotieră reglabilă încorporată, care sporește confortul relaxării. Colțarul Genero, după extindere, asigură mult spațiu de dormit — poate înlocui un pat de dormitor. Are de asemenea încorporat un recipient practic, care va fi locul perfect pentru lenjerie și hainele de sezon.
Cel mai mare avantaj al său este faptul că face parte din categoria colțarelor de sine stătătoare, astfel putând fi poziționat în orice loc din cameră - are spatele învelit cu țesătură.
Și dacă vorbim de țesături, colțarul Genero a fost fabricat din materiale de tapițerie de calitate ridicată Premium, care reușesc să creeze o atmosferă deosebită în interioare, fiind totodată un ornament excelent.

Bengal - structura țesăturii se compune într-o împletitură clasică, având un caracter atemporal. În plus, Bengal este un material rezistent și ignifug, ce confirmă calitatea sa ridicată și siguranța. Țesătura este de asemenea rezistentă la acțiunea razelor UV, astfel culorile nu se estompează. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Împletitură

Bombaj - se caracterizează printr-o împletitură expresivă și o nuanță uniformă. Are coeficienți ridicați de rezistență la abraziune, scămoșare și lumină. In plus, are proprietăți CLEANABOO (care limitează absorbția de lichide) Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură decorativă

Bizon – țesătură pentru învelitori de tapițerie plăcută și moale la atingere, similară cu pielea naturală, asigurând colțarului un aspect deosebit. Avantajul suplimentar al materialului este testul de aprindere la foc, finalizat cu succes și rezistența la deteriorările mecanice. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă
Pluș

Senegal - țesătură decorativă cu striații specifice. Modelul modern conferă un farmec deosebit mobilei tapițate, subliniind îndeosebi valorile estetice ale colțarelor și fotoliilor. Rezistența la lumină și scămoșare asigură satisfacția înndelungată a utilizării mobilei tapițate cu acest material textil. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Lea - este un accent floral printre materialele de tapițerie de cea mai bună calitate oferite. Mobila învelită cu ea se prezintă elegant și modern. Materialul se caracterizează printr-un coeficient ridicat de rezistență la lumină și scămoșare, astfel modelul își păstrează aspectul inițial pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Moon - țesătură pentru învelituri de tapițerie deosebit de moale și plăcută la atingere. Materialul inclus în categoria plușurilor se pretează perfect pentru producția de mobilă și elemente decorative precum de ex. perne. Produsul textil este ignifug și rezistent la scămoșare, fiind inclus în categoria țesăturilor de cea mai bună calitate. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Sevilla - este un material caracteristic, cu model multicolor - materialul decorativ ideal. Este elastic și rezistent. Se prezintă perfect ca învelitoare pentru mobilierul tapițat, pernele decorative și pernele de spătar. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură deosebit de rezistentă
Țesătură decorativă

Prestige – țesătură moale și plăcută la atingere, similară cu aspectul pielii naturale. Pe structura sa putem vedea un luciu delicat, care apare ca reacție la atingere și la lumină. Produsul de tapițerie se caracterizează prin rezistență la scămoșare, iar mobila învelită cu acesta se va bucura de un aspect impecabil pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la scămoșare
Pluș

Tender - se caracterizează prin îmbinarea a două fire diferite, fapt care îi asigură efectul texturat. Trăsătura specială a sa este rezistența ridicată la aprinderea la foc - deține un certificat special în acest sens. În plus, este rezistentă la acțiunea luminii și nu se scămoșează. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală

Aragon - un mare avantaj al țesăturii este tehnologia Cleanaboo, care limitează absorbția lichidelor. În plus, posedă o rezistență ridicată la decoloare, numărându-se printre țesăturile ignifuge Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură rezistentă la decolorare

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Persian – este o țesătură structurală, care se remarcă prin modelul interesant, în relief. Face parte din țesăturile rezistente la decolorare și cu grad ridicat de rezistență la foc. Materialul este ușor de curățat - poate fi spălat la o temperatură redusă. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură structurală

Cotone – este una dintre cele mai populare țesături, folosite în tapițerie. Compoziția sa este un amestec de bumbac și poliester, formând o țesătură deosebit de rezistentă. Nu se scămoșează în timpul utilizării, garantându-i aspectul impecabil o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură deosebit de rezistentă
Țesătură structurală

Magic Velvet - este o țesătură velvet, plăcută la atingere. Se caracterizează prin durabilitate și rezistența ridicată la scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo – îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Parametrii

Dimensiuni:

 • lungime: 345 cm,
 • latime: 205 cm,
 • inaltime: 76 cm,
 • suprafata de dormit: 302 x 128 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 147 cm
  • latime: 73 cm
  • inaltime: 23 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: stanga sau dreapta

Detalii produs:

 • rame din lemn + PAL,
 • spuma poliuretanică + arcuri din otel ondulat,
 • coltar extensibil,
 • funcție de dormit,
 • are recipient pentru lenjerie,
 • perne incluse ,
 • pernele au fermoare,
 • coltul este liber (spatele este acoperit cu tesatura),

Garantie: 24 luni

5 790 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 30 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime345
Latime205
Inaltime76
Tip coltarcolt tip U
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateralstanga sau dreapta
lungime suprafata de dormit302
lățimea suprafata de dormit128
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Ioana 2019-06-18

Calitate perfectă! Livrare rapidă și fără probleme. RECOMAND!

Mioara 2019-05-27

A meritat totuși să așteptăm colțarul ăsta! Este confortabil și foarte frumos! După întindere, se prezintă excelent și putem să dormim pe el împreună cu copiii!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Genero Premium

Coltar rabatabil Genero Premium

Produse similare

Accesorii

Oferta noastra de masute

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate