Colt rabatabil Tony Bis cu lada by Toptextil

Colt rabatabil Tony Bis cu lada Premium

7.255 lei cu TVA
Cumpără în rate:

acum de la 1.209,17 lei pe lună

5903211157080

Culoarea

Selecteaza culoarea: Venus Velvet 2921 + Venus Velvet 2921 + Venus Velvet 2916

Despre tesaturile
Coltul lateral

25 - 35 zile lucratoare

Livrare gratuită în toată țara

 • Livrare gratuită în toată țara
 • Până la 6 rate cu dobândă 0%
 • Primește 5% reducere pentru următoarele cumpărături
 • Cumpărături sigure! Magazin protejat cu certificat SSL

Colțarul Tony Bis este îmbinarea artei în tapițerie cu designul modern și confortul de lux. Acest efect a fost obținut datorită calității ridicate a componentelor și a multifuncționalității colțarului.

Funcționalitate

Structura colțarului Tony Bis a fost construită pe modelul literei „U”, care asigură mult spațiu de ședere. În plus, este un model de sine stătător cu funcție de dormit pentru două persoane. În cutia colțarului se află recipientul pentru lenjerie. Caracterul modern al mobilei a fost subliniat prin forma simplă și picioarele suple de culoare argintie.

Confort și aspect estetic.

Colțarul are un insert din arcuri ondulate și spumă cu grad ridicat de elasticitate. Spuma asigură destinderea completă în timpul utilizării. Un al doilea avantaj al colțarului este reprezentat de țesăturile din care a fost fabricat. Țesăturile fac parte din colecția premium, oferită de producătorul polonez premium.

Lea - este un accent floral printre materialele de tapițerie de cea mai bună calitate oferite. Mobila învelită cu ea se prezintă elegant și modern. Materialul se caracterizează printr-un coeficient ridicat de rezistență la lumină și scămoșare, astfel modelul își păstrează aspectul inițial pe o perioadă îndelungată.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Granada – țesătură pentru învelitori, delicată și moale la atingere, inclusă în categoria plușurilor. Avantajul său suplimentar constă în proprietățile CLEANBOO (care limitează absorbția de lichide). Produsul textil este rezistent la pete și nu se scămoșează, iar datorită lui mobila va încânta prin aspectul impecabil timp îndelungat.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură deosebit de rezistentă
Pluș

Magic Velvet - este o țesătură velvet, plăcută la atingere. Se caracterizează prin durabilitate și rezistența ridicată la scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo – îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Horton -prin aspectul său, țesătura ne trimite cu gândul la piele naturală. Are numeroase caracteristici practice. Printre acestea se numără: tehnologia Cleanaboo, caracterizată prin absorbția îngreunată a lichidelor în profunzimea structurii materialului, Petproof, adică rezistența la zgârieturi și atestatul de rezistență la foc.

Țesătură greu inflamabilă
Abosrbție limitată a lichidelor
Pet friendly

Baloo - suprafața țesăturii este acoperită de numeroase bucle și noduri de mărimi neregulate. Este o țesătură deosebit de rezistentă și ignifugă. Nu se scămoșează, iar culoarea sa rămâne expresivă timp îndelungat.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Miu țesătură foarte plăcută și moale la atingere. Conferă mobilierului aspectul original. Este durabilă și rezistentă la abraziuni. În plus, țesătura a obținut certificatul care atestă rezistența la aprindere la foc.

Pet friendly
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală
Ecologică

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Modello - este o țesătură decorativă, al cărei model este creat de dungi geometrice decorative multiplicate. Materialul are în compoziție in, ce îl face să fie moale. În plus, se pretează bine în încăperile însorite, deoarece are o rezistență crescută la decolorare.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă
Țesătură rezistentă la decolorare
Colaps descrierea țesăturii

Mai multe detalii

Dimensiuni:

 • Lungime: 348 cm,
 • Latime: 205 cm,
 • Inaltime: 76 cm,
 • Suprafata de dormit: 290 x 125 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 147 cm
  • latime: 85 cm
  • inaltime: 23 cm

Coltul lateral: stanga sau dreapta

Detalii produs:

 • Rame din lemn + PAL,
 • spuma foarte elastica T2844,
 • arcuri din otel ondulat,
 • Coltul distribuire,
 • Cu functie de dormit,
 • lada pentru depozitare,
 • Perne incluse,
 • Perne cu fermoar,
 • Coltul este liber (in spate)


Garantie: 24 luni

detail

detail

detail

detail

detail

detail

* Dimensiunile produsului sunt furnizate în centimetri și pot diferi de cele reale cu ± 3%.
Lungime 348
Latime 205
Inaltime 76
Tip coltar colt tip U
Functii extensibil, contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateral stanga sau dreapta
lungime suprafata de dormit 290
lățimea suprafata de dormit 125
Numar locuri 7 locuri
* Dimensiunile produsului sunt furnizate în centimetri și pot diferi de cele reale cu ± 3%.

S-ar putea sa-ti placa