Coltar rabatabil Dino
în depozit

Coltar rabatabil Dino Premium

Colțarul extensibil Dino va satisface chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. Spuma cu grad ridicat de elasticitate și arcurile folosite în procesul de producție a mobilei asigură un confort sporit al utilizării zilnice. Țesăturile de învelitori de calitate ridicată îi conferă colțarului un aspect unic și durabilitate pentru mai mulți ani. Corpul interesant al mobilei confirmă că este creat pentru aranjamentele moderne de interior. În plus, colțarul în forma literei „L” se potrivește perfect atât într-o cameră mică, dar și într-o sufragerie de mari dimensiuni. Mobila are și funcție de dormit – după întindere, are o suprafață generoasă, datorită căreia este perfectă pentru somnul zilnic și ca loc suplimentar pentru a găzdui oaspeții. Avantajul colțarului Dino este recipientul pentru lenjerie, care facilitează păstrarea ordinii pe timpul zilei.

Senegal - este o țesătură decorativă cu dungi caracteristice. Rezistența la lumină și scămoșare asigură satisfacția timp de mulți ani din utilizarea mobilei învelite cu produsul textil.Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Bombaj - țesătura are un coeficient ridicat de rezistență la scămoșare și piling, fiind de asemenea rezistentă la aprinderea la foc, astfel mobila învelită cu aceasta se va prezenta perfect multă vreme.Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Clark -țesătura este moale și plăcută la atingere. Rezistența la lumină face ca produsul textil să nu își piardă din intensitatea culorilor, iar mobila învelită cu acesta să încânte prin aspectul impecabil. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură structurală

Barcelona - materialul prezintă rezistență la acțiunea razelor UV, fără a se decolora ușor. În plus, produsul textil deține certificatul Textile de Încredere, care garantează verificarea calității. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură deosebit de rezistentă
Țesătură decorativă

Lea - material floral, caracterizat printr-un coeficient ridicat de rezistență la lumină și scămoșare, astfel modelul își păstrează aspectul inițial pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Tender - este o țesătură structurală plăcută și moale la atingere. Materialul se distinge prin elasticitate, rezistența la scămoșare și rezistența ridicată la acțiunea luminii, pretându-se perfect ca învelitoare de mobilă. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală

Prestige - țesătură moale și plăcută la atingere, cu un aspect similar cu pielea naturală. Produsul textil se caracterizează de asemenea prin rezistența la scămoșare.Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la scămoșare
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Persian – este o țesătură structurală, care se remarcă prin modelul interesant, în relief. Face parte din țesăturile rezistente la decolorare și cu grad ridicat de rezistență la foc. Materialul este ușor de curățat - poate fi spălat la o temperatură redusă. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură structurală

Frodo - împletitura sa delicată se prezintă perfect pe mobila tapițată. Este o țesătură cu rezistență ridicată la decolorare și scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo+, care facilitează îndepărtarea petelor de pe tapițerie. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Împletitură

Eterno – Piele ecologică de calitate ridicată cu structură plăcută la atingere. Materialul se distinge prin rezistența ridicată la pilling, fiind și greu inflamabil. Densitatea ridicată crește durabilitatea și rezistența mobilei tapițate învelite cu aceasta. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală
Ecologică

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Velvetto - greu inflamabil cu împletitură caracteristică și textură tridimensională. Se distinge prin rezistența ridicată la pilling. Datorită rezistenței crescute la razele soarelui, materialul de învelire își va păstra intensitatea originală a culorii pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Sorriso - țesătură premium moale și plăcută la atingere. Se combină perfect cu interioarele moderne. Pe lângă valorile estetice asigură o rezistență ridicată la scămoșare și decolorare. Țesătura își păstrează aspectul perfect mai mulți ani. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Parametrii

Dimensiuni:

 • Lungime: 280 cm,
 • Latime: 160 cm,
 • Inaltime: 76 cm,
 • Suprafata de dormit: 227 x 129 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 147 cm
  • latime: 85 cm
  • inaltime: 23 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: stanga sau dreapta

Detalii produs:

 • Rame din lemn + PAL,
 • Spuma foarte elastica,
 • arcuri din otel ondulat,
 • Coltul distribuire,
 • Cu functie de dormit,
 • lada pentru depozitare,
 • Perne incluse,
 • Perne cu fermoar,
 • Coltul este liber (in spate)


Garantie: 24 luni

4 500 lei

20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime280
Latime160
Inaltime76
Tip coltarcolt tip L
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateralstanga sau dreapta
lungime suprafata de dormit227
lățimea suprafata de dormit129
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

Diana 2020-04-12

Coltarul arata foarte bine. Este elegant si de calitate. Sezutul coltarului este tare, nu te afunzi in el. Am optat pentru gama top textil si suntem foarte multumiti.
Merita toti banii!!
Ps: arata mai bine in realitate decat in poze!!

Florina 2019-06-18

Colțarul mi-a îndeplinit toate așteptările! Este și mai frumos decât în poză! Mare și confortabil! În sfârșit o să încapă toată familia pe el!

Nicoleta 2019-05-27

Colțarul lasă o impresie bună de cum intri în sufragerie. În plus, e comod pentru mine și ai mei :) recomand și salutări șoferilor!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Dino Premium

Coltar rabatabil Dino Premium

Produse similare

Oferta noastra de masute

Accesorii

16 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate