Coltar rabatabil Wicenza by Toptextil
în depozit

Coltar rabatabil Wicenza Premium

Colțarul extensibil Wicenza îi va încânta pe toți prin caracterul său practic, funcțiile și țesăturile de calitate ridicată folosite la producția sa, create cu gândul la persoanele foarte exigente.
Wicenza are forma literei „U” și a fost dotată cu funcția de dormit, care formează locul perfect pentru dormitul zilnic.
Cel mai mare avantaj al colțarului este spatele său învelit cu țesătură, astfel putând fi poziționat în orice loc din cameră. Țesăturile folosite pentru acest model provin de la producătorul de țesături de tapițerie Toptextil & Lech Select. Acestea sunt materiale din categoria Premium, care asigură calitatea ridicată și satisfacția îndelungată în timpul utilizării.
Colțarul Wicenza este disponibil în mai multe variante de culoare, care se pot asorta oricărui aranjament interior.

Hamilton – țesătură inovatoare cu textură plăcută la atingere. Se caracterizează prin calitatea ridicată și proprietățile Cleanaboo - care îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei și a țesăturii. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură structurală

Magic Velvet - este o țesătură velvet, plăcută la atingere. Se caracterizează prin durabilitate și rezistența ridicată la scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo – îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Jaguar – Scurtă descriere: este un pluș moale și foarte plăcut la atingere. Caracterul său deosebit este asigurat de o serie de proprietăți practice, printre care se numără proprietățile ignifuge, rezistența la pete și rezistența crescută la scămoșare. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Eureka este un velvet plăcut la atingere cu structură în ape. Țesătura are proprietăți Cleanaboo, Petproof și ignifuge. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Kenia - este o țesătură cu împletitură măruntă, cu un model interesant, model pepit. Nu se scămoșează în timpul utilizării și nu conține niciun fel de substanțe nocive. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură decorativă

Aragon - un mare avantaj al țesăturii este tehnologia Cleanaboo, care limitează absorbția lichidelor. În plus, posedă o rezistență ridicată la decoloare, numărându-se printre țesăturile ignifuge Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură rezistentă la decolorare

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală
Ecologică

Eterno – Piele ecologică de calitate ridicată cu structură plăcută la atingere. Materialul se distinge prin rezistența ridicată la pilling, fiind și greu inflamabil. Densitatea ridicată crește durabilitatea și rezistența mobilei tapițate învelite cu aceasta. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă

Sorriso - țesătură premium moale și plăcută la atingere. Se combină perfect cu interioarele moderne. Pe lângă valorile estetice asigură o rezistență ridicată la scămoșare și decolorare. Țesătura își păstrează aspectul perfect mai mulți ani. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Velvetto - greu inflamabil cu împletitură caracteristică și textură tridimensională. Se distinge prin rezistența ridicată la pilling. Datorită rezistenței crescute la razele soarelui, materialul de învelire își va păstra intensitatea originală a culorii pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Abriamo - fir buclat cu suprafață neregulată. O trăsătură specifică acestui material este rezistența ridicată a culorilor la lumina soarelui Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Parametrii

Dimensiuni:

 • Lungime: 375 cm,
 • Latime: 155 cm,
 • Inaltime: 76 cm,
 • Suprafata de dormit: 315 x 130 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 147 cm
  • latime: 85 cm
  • inaltime: 23 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: colturi simetrice

Detalii produs:

 • Rame din lemn + PAL,
 • Spuma foarte elastica,
 • arcuri din otel ondulat,
 • Coltul distribuire,
 • Cu functie de dormit,
 • fara lada de depozitate,
 • Perne incluse,
 • Perne cu fermoar,
 • Coltul este liber (in spate)


Garantie: 24 luni

5 949 lei

Cumpără în rate acum de la 992 lei pe lună

15 - 20 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime375
Latime155
Inaltime76
Tip coltarcolt tip U
Functiiextensibil, nu contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateralcolt universal
lungime suprafata de dormit315
lățimea suprafata de dormit130
Numar locuri6 locuri

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

4.67

Numărul de comentarii: 3

George 2022-01-20

Mare si confortabil!

Irina 2019-06-18

A meritat totuși să așteptăm colțarul ăsta! Este confortabil și foarte frumos! După întindere, se prezintă excelent și putem să dormim pe el împreună cu copiii!

Roxana 2019-05-27

Suntem foarte mulțumiți de acest colțar, e mare și confortabil, arată exact ca în poză.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Wicenza Premium

Coltar rabatabil Wicenza Premium

Produse similare

Oferta noastra de masute

Accesorii

18 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate