Canapea Lena by Toptextil
în depozit

Canapea Lena Premium

Canapeaua extensibilă Lena îi va încânta pe toți prin universalitatea sa și prin confortul unic al relaxării. Dotată cu funcția extensibilă, poate servi și ca loc de dormit pentru somnul zilnic. Sub șezut se află un recipient generos, care poate depozita lenjeria de pat și alte obiecte.
Lena Premium este o canapea extensibilă fabricată din materiale de tapițerie de calitate ridicată, create cu gândul la persoanele foarte exigente.

Everest - este o țesătură care imită prin aspect pielea ecologică. La atingere este plăcută și foarte moale. Este un material de tapițerie cu rezistență ridicată la lumină - nu se decolorează. Țesătura are proprietăți care îngreunează absorbția lichidelor vărsate și aprinderea la foc. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Senegal - este o țesătură cu dungi caracteristice care conferă farmec mobilei tapițate. Face parte din țesăturile rezistente: nu se decolorează și nu se scămoșează. Avantajul său cel mai mare este rezistența la aprindere la foc, putând fi utilizată în încăperile de utilitate publică. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Clark - este o țesătură structurală pentru învelitori, în a cărei compoziție există 40% lână naturală, datorită căreia este moale și plăcută la atingere. Este rezistentă la lumină, astfel nu se decolorează. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură structurală

Bizon – este o țesătură de pluș cu grad ridicat de rezistență la foc, similară cu aspectul pielii naturale. Este plăcută și moale la atingere. Se prezintă perfect pe mobila tapițată. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă
Pluș

Moon -este o țesătură moale, plăcută la atingere, având coeficient ridicat de rezistență la foc. Acest material garantează aspectul estetic timp îndelungat - totul datorită coeficienților ridicați, care răspund de rezistență și piling. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Lea - este o țesătură cu grad ridicat de rezistență la foc, având un accent floral. Are coeficienți ridicați de durabilitate și rezistență la abraziune. Arată excelent ca învelitoare pentru pernele decorative sau de spătar. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Prestige - este o țesătură de lux, moale și plăcută la atingere. Se caracterizează prin rezistența ridicată la scămoșare. A fost îmbogățită cu o soluție practică – Cleanaboo, care limitează absorbția lichidelor în profunzimea structurii țesăturii, lăsându-le la suprafață. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la scămoșare
Pluș

Lilly - este o țesătură cu textură interesantă, similară modelelor brodate manual. Este rezistentă și se prezintă minunat pe suprafața mobilelor tapițate. Vezi mai multe.

Țesătură deosebit de rezistentă
Țesătură decorativă

Tender - se caracterizează prin îmbinarea a două fire diferite, având un efect de texturare. Trăsătura specială a acestei țesături este rezistența sa ridicată la aprinderea la foc - deține un certificat special în acest sens. În plus, este rezistentă la acțiunea luminii și nu se scămoșează. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală

Uttario Velvet -Având în vedere proprietățile deosebite, precum rezistența la aprindere, materialul se pretează perfect pentru învelirea mobilei tapițate Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Aurora este un velur plăcut la atingere cu efect în ape. Atuurile suplimentare sunt proprietățile Cleanaboo, Petproof și ignifuge. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Sorriso - țesătură premium moale și plăcută la atingere. Se combină perfect cu interioarele moderne. Pe lângă valorile estetice asigură o rezistență ridicată la scămoșare și decolorare. Țesătura își păstrează aspectul perfect mai mulți ani. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Modello - este o țesătură decorativă, al cărei model este creat de dungi geometrice decorative multiplicate. Materialul are în compoziție in, ce îl face să fie moale. În plus, se pretează bine în încăperile însorite, deoarece are o rezistență crescută la decolorare. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă
Țesătură rezistentă la decolorare

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Velvetto - greu inflamabil cu împletitură caracteristică și textură tridimensională. Se distinge prin rezistența ridicată la pilling. Datorită rezistenței crescute la razele soarelui, materialul de învelire își va păstra intensitatea originală a culorii pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Eterno – Piele ecologică de calitate ridicată cu structură plăcută la atingere. Materialul se distinge prin rezistența ridicată la pilling, fiind și greu inflamabil. Densitatea ridicată crește durabilitatea și rezistența mobilei tapițate învelite cu aceasta. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală
Ecologică

Parametrii

Dimensiuni:

 • Lungime: 200 cm,
 • Latime: 90 cm,
 • Inaltime: 95 cm,
 • Suprafata de dormit: 190 x 130 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 121 cm
  • latime: 77 cm
  • inaltime: 19 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • rame din lemn + PAL,
 • spumă foarte elastică (Spuma poliuretanică T28),
 • perne incluse,
 • perne cu fermoar,
 • canapea rabatabil,
 • cu functie de dormit,
 • partea din spate a canapelei este acoperita cu un material numit "wigofe",
 • lada pentru depozitare
 • picioare din plastic de culoarea negru


Garantie: 24 luni

1 900 lei

20 - 30 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime200
Latime90
Inaltime95
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
lungime suprafata de dormit190
lățimea suprafata de dormit130
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 4

Mirabela Manolache 2021-09-02

Nu am nimic de comentat. Totul super!

Kami 2020-09-17

Este ușor de montat, arată bine, are un spațiu generos de depozitare dedesubt, se manevrează ușor și este destul de comodă.

Alina 2019-06-18

Am cumpărat canapeaua extensibilă și sunt încântată! Totul la cel mai înalt nivel: termenul de livrare, calitate bună a materialelor, servici foarte plăcute și profesioniste. Recomand tuturor

Monica 2019-05-27

Recomand tuturor, care nu sunt siguri dacă să îl cumpere! Contact foarte bun, mobilă de foarte bună calitate, totul se potrivește perfect.

Vezi mai mult (1)

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Canapea Lena Premium

Canapea Lena Premium

Produse similare

Accesorii

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate