Mobilier de baie Lumia

1 629 lei

Cumpără în rate acum de la 272 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Cu certitudine de 100%, în utilizarea spațiului din baie te va ajuta mobila de baie Lumia. Se caracterizează prin diviziunea interesantă a polițelor și sertarelor.

Dulapul înalt suspendat are 3 polițe, iar două sunt închise. Mai jos se află 2 sertare, unul mic și unul mai mare, adânc. Al doilea dulap lateral este ușor mai jos și este compus doar din sertare. Două adânci și unul pentru lucruri mărunte și cosmetice.

Următorul element al setului este dulăpiorul pentru chiuvetă, de asemenea suspendat. În acesta se află un dulap înalt. Se poate preta pentru depozitarea prosoapelor sau a produselor de curățenie. Din baie nu poate lipsi oglinda, de aceea din set face parte o oglindă cu dimensiunile 60 cm x 50 cm. Este amplasată pe o placă laminată cu o poliță îngustă.

Sistemul de dulăpioare suspendate pentru baie este foarte practic și ajută la păstrarea curățeniei. Vei putea cu ușurință să speli pardoseala sub ele.

Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră.

Kitul contine:

 • Dulap suspendat mare 002: 
  latime: 30cm, inaltime: 133cm, adancime: 30cm,
 • Oglinda cu polita 030:
  latime: 60cm, inaltime: 50cm, adancime: 10cm,
 • Dulap pentru chiuveta 010: 
  latime: 60cm, inaltime: 47cm, adancime: 35cm,
 • Dulap suspendat mic 014:
   
  latime: 30cm, inaltime: 83cm, adancime: 30cm
 • chiuveta 060:
  latime: 61cm,inaltime: 5cm, adancime: 35cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

 • corp: coroana superioară - placi laminate 28mm, restul elementelor - placi laminate 15mm
 • fronturi:placi laminate 15mm
 • margine: coroana superioară + fronturi - ABS, restul elementelor - hârtie
 • mânere: metalice,
 • balamale ascunse,
 • ghidaje role,
 • posibilitatea achiziționării suplimentare a unui sifon
 • chiuveta din conglomerat de dolomita - inclus în prețul,
  chiuveta 35EV17: latime: 60 cm, inaltime: 5 cm, adancime: 35c m


posibilitatea achiziționării unei baterii pentru chiuvetă - informații:


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

andrei 2018-10-30

foarte de calitate, incantat de alegerea facuta

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mobilier de baie Lumia

Mobilier de baie Lumia

Mobilier din aceeasi colectie

Accesorii pentru băi

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate