Bucatarie Explorer 180

  714 lei

  Selecteaza culoarea:
  20 - 25 zile lucratoare

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Mobila de bucătărie Explorer îmbină elementele, de care ai nevoie cel mai mult în fiecare zi, astfel atât bucătăria, cât și o cămară mică obțin cea mai mare funcționalitate.

  Din mobila de bucătărie fac parte dulăpiorul pentru chiuvetă și un dulap inferior cu sertar, pe care îl poți folosi de ex. pentru tacâmuri. Pe de altă parte, dulapurile de sus sunt o serie de compartimente încăpătoare pentru accesoriile de gătit și stocurile de produse alimentare.

  Culorile deschise ale fronturilor se compun perfect cu orice amenajare a bucătăriei, potrivindu-se cu orice culoare de pereți și pardoseală. Caracterul universal al mobilei va fi apreciat de interioarele amenajate modern, clasic, dar și în stil scandinav.

  Kitul contine:

  Dulapuri superioare:

  • Dulap suspendat Explorer W 80 / 56:
   latime: 80 cm, inaltime: 56 cm, adancime: 29 cm,
  • Dulap suspendat Explorer W 40 P/L 56:
   latime: 40 cm, inaltime: 56 cm, adancime: 29 cm,
  • Dulap suspendat Explorer W 60 OK GR:
   latime: 60 cm, inaltime: 36 cm, adancime: 29 cm

  Dulapuri inferioare:

  • Dulap sub chiuvetă Explorer D 80 ZL:
   latime: 80 cm, inaltime: 82 cm, adancime: 45 cm,
  • Dulap inferioara Explorer D 40 S/1 P/L :
   latime: 40 cm, inaltime: 82 cm, adancime: 45 cm
   *înălțimea dulapurilor este dată fără o blatul


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


  Detalii produs:

  • versiune 1,2m / 1,8 + blatul 40 cm (pentru un dulap),
  • fronturi: placă mobilier grossime 16 mm,
  • mânere din plastic,
  • ghidaje - metalbox,
  • dulap sub chiuvetă nu are blat și chiuvetă,
  • blatul inclus în preț,
  • culoare blatul: stejar balara - inaltime 2,8 cm,
  • barele de perete, aparatele de uz caznic si elementele decorative, nu sunt incluse in pret,


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 27 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Bucatarie Explorer 180

  Bucatarie Explorer 180

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie: