Bucatarie set 1 Luis 180
în depozit

Bucatarie set 1 Turan 180

1 475 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Mobila de bucătărie Turan a fost proiectată cu gândul la încăperile de mici dimensiuni, unde se acordă o atenție deosebită funcționalității. În partea de jos a setului se află două dulapuri. Cel mai lat este dulapul de sub chiuvetă. Al doilea are un sertar încăpător. În segmentul de sus se află trei dulapuri. Unul dintre ele se pretează perfect ca finisaj pentru hotă. Dulapurile asigură un spațiu generos de depozitare a accesoriilor de bucătărie.

Suplimentar mobila de bucătărie Turan oferă un design modern și interesant. Textura lemnului folosită este cea la modă în ultimele sezoane. Face ca încăperea să pară mai confortabilă. Iar accentele de gri și negru fac ca mobila de bucătărie să aibă un caracter modern.

Merită de asemenea să acordăm atenție detaliilor: mânere simple, minimaliste de culoare neagră și blat cu textură interesantă. Iar mecanismele utilizate fac ca dulapurile să se deschidă ușor.


Kitul contine:

Dulapuri superioare:

 • Dulap suspendat Turan WS 80:
  latime: 80 cm, inaltime: 72 cm, adancime: 31 cm,
 • Dulap suspendat Turan W 40 P/L:
  latime: 40 cm, inaltime: 72 cm, adancime: 31 cm
 • Dulap suspendat Turan W 60 OKGR:
  latime: 60 cm, inaltime: 36 cm, adancime: 31 cm

Dulapuri inferioare:

 • Dulap sub chiuvetă Turan D 80 ZL:
  latime: 80 cm, inaltime: 82 cm, adâncime dulap fără blat: 45 cm, adâncime dulap cu blat: 60 cm,
 • Dulap sub cuptor Turan D 40 S/1P/L:
  latime: 40 cm, inaltime: 82 cm, adâncime dulap fără blat: 45 cm, adâncime dulap cu blat: 60 cm,


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

 • corp și front: placă laminată cu o grosime de 16 mm,
 • ghidaje metabox,
 • balamale standard,
 • mânere negre,
 • picioarele sunt reglabile,
 • blatul este inclus în preț
 • culori blat: piatra neagra -(nu deține orificiu pentru chiuvetei)
 • în prețul dulapurilor nu sunt incluse panourile de perete, dotările AGD și elementele decorative,


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Simina Vasiliu 2021-01-21

Recomand Mirjan24. Servicii plăcute, livrare rapidă, răspund repede tuturor întrebărilor.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Bucatarie set 1 Turan 180

Bucatarie set 1 Turan 180

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate