Bucatarie Kami

1 075 lei

Selecteaza culoarea:

Termen de livrare:

pana la 3-4 saptamani

Lasă numărul tău de telefon

Adauga la lista dorintelor

Mai multe detalii

Mobila de bucătărie Kami este o soluție funcțională și compactă pentru o bucătărie de mici dimensiuni. Setul de mobilă de bucătărie este compus din 6 elemente. Două dulapuri suspendate, a căror parte superioară este închisă, iar partea inferioară are polițe deschise. Poți expune pe ele setul de prânz preferat sau ceșcuțele pentru cafea.

Următoarele elemente sunt dulapurile de jos, adaptate pentru încorporarea cuptorului sau a chiuvetei. Unul dintre dulapuri are un sertar, în care poți depozita tacâmurile. Un spațiu suplimentar pentru depozitarea accesoriilor casei este asigurat de dulăpiorul de bucătărie.

Mobila de bucătărie Kami este disponibilă în culori moderne și în tendințe, potrivite pentru orice interior.

Kitul contine:

Dulapuri superioare:

 • Dulap suspendat: latime: 44cm, inaltime: 58 cm, adancime: 31 cm,
 • Dulap suspendat: latime: 103cm, inaltime: 58 cm, adancime: 31cm

Dulapuri inferioare:

 • Dulap: latime: 44 cm, inaltime: 85 cm, adancime: 60 cm,
 • Dulap pentru chiuveta: latime: 103 cm, inaltime: 85 cm, adancime: 60 cm,
 • Dulap pentru cuptor: latime: 60 cm, inaltime: 85 cm,, adancime: 60 cm,
 • Dulap inalta: latime: 60 cm, inaltime: 200 cm, adancime: 57 cm

Dimensiunile totale:

 • latime: 267 cm,
 • inaltime: 200 cm,
 • adancime: 60 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

 • fronturi din placă aglomerată - alb mat,
 • fronturi : placă mobilier 16 mm alb + beton deschis,
 • blatul inclus în preț, - placă 28 mm,
 • mâner din material plastic,
 • barele de perete, aparatele de uz caznic si elementele decorative, chiuveta nu sunt incluse in pret,


Garantie: 24 luni


Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 26 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 26 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur sau pentru înlocuirea produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Bucatarie Kami

Bucatarie Kami

30 alte produse din aceasta categorie: