Coltar rabatabil Agata by Toptextil

Coltar rabatabil Agata by Toptextil

Colțarul spațios cu funcție de dormit Agata by Toptextil este o mobilă de relaxare de clasă înaltă. Cele două spații alungite pentru ședere îi conferă forma literei „U”, asigurând totodată un spațiu consistent pentru toți membrii familiei. Confortul în timpul relaxării pe colțar este sporit de cotiere reglabile, a căror poziționare poate fi adaptată propriilor nevoi.

Colțarul spațios se pretează perfect pentru utilizarea zilnică, precum și pentru întâlnirile cu prietenii sau pentru cafeaua de după-amiază. Gama largă de culori pentru învelitori se compune perfect cu celelalte elemente ale dotării spațiului de zi, se combină perfect și cu o măsuță modernă și cu o măsuță de cafea.

Prin prisma funcționalității colțarul extensibil a fost dotat cu funcție de dormit. După întinderea părții centrale a șezutului, obții un loc spațios pentru dormitul zilnic pentru 2 persoane. Este o opțiune excelentă, pentru a găzdui oaspeții peste noapte.

Păstrarea în ordine a lenjeriei de pat este înlesnită de 2 recipiente, situate sub canapelele laterale. .

Aragon - un mare avantaj al țesăturii este tehnologia Cleanaboo, care limitează absorbția lichidelor. În plus, posedă o rezistență ridicată la decoloare, numărându-se printre țesăturile ignifuge Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură rezistentă la decolorare

Lea – este o țesătură cu grad ridicat de rezistență la foc, având un accent floral. Are coeficienți ridicați de durabilitate și rezistență la abraziune. Arată excelent ca învelitoare pentru pernele decorative sau de spătar. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Prestige - țesătura se caracterizează prin rezistența ridicată la scămoșare. A fost îmbogățită cu o soluție practică – Cleanaboo, care limitează absorbția lichidelor în profunzimea structurii țesăturii, lăsându-le la suprafață. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la scămoșare
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Kenia - este o țesătură cu împletitură măruntă, cu un model interesant, model pepit. Nu se scămoșează în timpul utilizării și nu conține niciun fel de substanțe nocive. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură decorativă

Persian – este o țesătură structurală, care se remarcă prin modelul interesant, în relief. Face parte din țesăturile rezistente la decolorare și cu grad ridicat de rezistență la foc. Materialul este ușor de curățat - poate fi spălat la o temperatură redusă. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură structurală

Kongo - este o țesătură de tapițerie cu împletitură măruntă. Este plăcută la atingere și rezistentă, deși are o textură palpabilă. Are o împletitură caracteristică a firelor, garantând modelul unic și universal. Vezi mai multe.

Țesătură deosebit de rezistentă
Împletitură

6 005 lei

Selecteaza culoarea:
15 - 20 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime360
Latime160
Inaltime75
Tip coltarcolt tip U
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie, de două sertare pentru lenjerie
Coltul lateralcolt universal
lungime suprafata de dormit360
lățimea suprafata de dormit130

Parametrii

Dimensiuni:

 • lungime: 360 cm,
 • latime: 160 cm,
 • inaltime: 75 cm,
 • suprafata de dormit: 360 x 130 cm
 • dimensiuni recipient (x2):
  • lungime: 147 cm
  • latime: 73 cm
  • inaltime: 23 cm
   și
  • lungime: 147 cm
  • latime: 73 cm
  • inaltime: 23 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: colturi simetrice

Detalii produs:

 • scaun: rame din lemn + arcuri din otel ondulat + pâslă + spuma T844 (10cm) + vatelină,
 • spătar: rame din lemn + curea din cauciuc + spuma T844 (5cm) + vatelină,
 • coltar extensibil,
 • funcție de dormit,
 • colt tip U,
 • două recipiente pentru lenjerie,
 • cotiere reglabile,
 • perne incluse (2 mici) - cu fermoara,
 • tapiterie fixa,
 • picioare anterioare cromate, picioare posterioare din plastic neagra,
 • coltul este acoperit cu material.

Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Agata by Toptextil

Coltar rabatabil Agata by Toptextil

Produse similare

Accesorii

Oferta noastra de masute

16 alte produse din aceasta categorie: