Dormitor Car III

EAN-13:

3 215 lei

Selecteaza culoarea:
60 - 70 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Setul de mobilă dormitor Car este o propunere clasică pentru dormitorul tău. Șifonierul încăpător cu 3 uși are pe front o oglindă, care vă mări optic încăperea. Patul pentru dormitor confortabil, pentru 2 persoane, așezat pe picioare solide, te va ajuta să îți recapeți energia, după o zi obositoare. Dormitorul este dotat cu două noptiere, pe care îți poți lăsa cartea preferată citită înainte de a adormi sau poți așeza o veioză deosebită. Tot setul a fost fabricat cu atenție din placă laminată. În plus, colecția are o saltea bonell și un cadru stabil pentru saltea.

Dimensiuni:

 • Dulap CR01: latime: 150 cm, inaltime: 201cm, adancime: 60 cm,
 • Noptiera stanga CR21: latime: 50 cm, inaltime: 48 cm, adancime: 35 cm,
 • Noptiera dreapta CR21: latime: 50 cm, inaltime: 48 cm, adancime: 35 cm,
 • Pat cu saltea CR23: latime: 146 cm, inaltime: 83cm, lungime: 206 cm,
  sau
 • Pat cu saltea CR22: latime: 166 cm, inaltime: 83cm, lungime: 206 cm


Culori:
 culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • corp: placă laminată cu o grosime de 16 mm,
 • profilele frontale de îngroșare 22 mm,
 • pat: placă laminată cu o grosime de 22 mm,
 • margine: melamină,
 • mânere din material plastic, de culoare sonoma,
 • mânere din lemn îmbinate cu material plastic pentru culoarea milano,
 • saltea cu arcuri,
 • somiera
 • saltea cu arcuri,
 • somiera


Garantie:
24 luni

Tip dulapusa basculanta
Pentru depozitarelipsă
Suprafata de dormit200x140, 200x160
Tip patpat dublu
Latime dulapului150
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Costel 2019-10-14

Mobila de dormitor este perfectă! Foarte bine executată și solidă!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dormitor Car III

Dormitor Car III

Produse din aceeași categorie

20 alte produse din aceasta categorie: