Mobilier pentru hol Bruno BGD104
în depozit

Mobilier pentru hol Bruno BGD104

715 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Visezi la un hol amenajat în stil industrial sau loft? Dacă da, avem pentru tine o propunere interesantă sub forma garderobei Bruno, care este compusă din două elemente ale dulapului și dintr-un panou suspendat.

Dulapul se caracterizează prin culori delicate în nuanțe de gri, care se compun perfect cu textura lemnului folosită pentru corpul mobilei. Iar picioarele înalte din lemn de culoare neagră conferă dulapului un aspect suplu. Dulapul nu are mânere tradiționale, acestea au fost înlocuite de sistemul modern PUSH TO OPEN, care constă în apăsarea fronturilor, ce conduce la deschiderea acestora. Panoul suspendat este compus din două părți. Prima asigură spațiu pentru îmbrăcămintea de exterior și o poliță pentru căciuli sau umbrele, iar a doua parte a acestuia este reprezentată de o oglindă mare.

Dimensiuni:

 • Panou de perete:
  latime: 104 cm, inaltime: 104 cm, adancime: 19 cm
 • Comoda TV Bruno BRTV104:
  latime: 104 cm, inaltime: 57 cm, adancime: 39 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • corp: placă aglomerată 18 mm,
 • front: placă aglomerată 16 mm,
 • profil ABS 0,5 mm (toate marginile),
 • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",
 • picioarele sunt fabricate din lemn, vopsite în neagră (inaltime: 20 cm)
 • oglindă 3mm


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Miron 2020-12-09

Profesionalism 100%! Livrare rapidă și colțar frumos!!! Recomand!!!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mobilier pentru hol Bruno BGD104

Mobilier pentru hol Bruno BGD104

Mobilier din aceeasi colectie:

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate