Dulap Tunbergia TN05
în depozit

Dulap Tunbergia TN05

719 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Amenajezi holul? Sau poate cauți o mobilă funcțională, creată pentru depozitare? În acest caz ar trebui să acorzi atenție dulapului cu oglindă Tunbergia TN05.
Acest model nu doar organizează excelent spațiul, însă va fi și o decorațiune perfectă.
Interiorul dulapului a fost dotat cu polițe și un dulăpior, care permite depozitarea celor mai folosite piese ale garderobei. Mai mult, pe unul din fronturi a fost amplasată o oglindă, care permite aranjarea rapidă înainte de o ieșire importantă.
Dulapul cu oglindă Tunbergia TN05 a fost fabricat din materiale solide: placă laminată de culoare albă, întreruptă de inserturi de culoare similară cu cea a lemnului natural.

Dimensiuni:

  • Latime: 90 cm,
  • Inaltime: 190 cm,
  • Adancime: 35 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • oglindă pe front,
  • picioare din material plastic,
  • mânere din material plastic,
  • balamale standard,
  • margini PVC


Garantie: 24 luni

Latime90
Inaltime190
Adancime35
Tip dulapusa basculanta
Oglindacu oglinda
FinisajMat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Cristina 2021-09-30

Calitate foarte bună, livrare rapidă, preț foarte bun

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Tunbergia TN05

Dulap Tunbergia TN05

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate