Dulap cu oglindă Parolo PR-01
în depozit

Dulap cu oglindă Parolo PR-01

    EAN-13:

    969 lei

    Selecteaza culoarea:
    10 zile lucratoare
    Vezi costurile de livrare
    Livrare disponibilă de la 99 lei

    scădea adăuga

    Mai multe detalii

    Dimensiuni:

    • latime: 67 cm, 
    • inaltime: 190 cm,
    • adancime: 42 cm,


    Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

    Detalii produs:

    • PAL laminat,
    • cuierul extensibil permite accesul la lucrurile atârnate,
    • pe laterala dulapului există cuiere suplimentare (se pot monta pe laterala stângă sau dreaptă a dulapului),
    • oglindă pe front,
    • include o pufă extensibilă tapițată, cu sertar,


    Garantie:
    24 luni

    Latime67
    Inaltime190
    Adancime42
    Tip dulapusa basculanta
    Oglindacu oglinda
    FinisajMat
    Livrare sigură

    Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

    Producător direct de 28 de ani

    Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

    de luni garanție

    Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

    14 zile pentru retur

    Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

    Discount pentru noi achiziții 5%

    Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

    Discount pentru newsletter 3%

    Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

    Nu schimbăm dimensiunile mobilei

    Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

    Recenzii

    Scrie o recenzie

    Dulap cu oglindă Parolo PR-01

    Dulap cu oglindă Parolo PR-01

    Mobilier din aceeasi colectie

    30 alte produse din aceasta categorie:

    Produse vizualizate