Set de mobilier Olier I
în depozit

Set de mobilier Olier I

2 769 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Stilul mobilei de cameră Olier se potrivește perfect amenajărilor industriale de interioare. Lofturile și spațiile industriale o adoră pentru coloristica similară lemnului și detaliile fabricate din metal.

Din componența setului fac parte printre altele o comodă de efect și o vitrină verticală cu geam. Fiecare din aceste piese de mobilier se caracterizează printr-o parte spațioasă destinată depozitării, precum și prin spațiul de expunere bine organizat. Îl poți folosi așezând acolo de ex. accesorii stilate, porțelanuri sau piese din cristal.

Olier include și o comodă TV și o măsuță pentru cafea și sertar. Toate elementele setului sunt menținute într-o coloristică unitară, ce subliniază caracterul deosebit al livingului tău.

Dimensiuni:

 • Masuta Olier OL03:
  latime: 120 cm, inaltime: 42 cm, adancime: 65 cm,
 • Comoda TV Olier OL05:
  latime: 135 cm, inaltime: 55 cm, adancime: 40 cm,
 • Vitrina Olier WIT60 OL09:
  latime: 60 cm, inaltime: 202 cm, adancime: 40 cm,
 • Vitrina Olier WIT90 OL10:
  latime: 90 cm, inaltime: 130 cm, adancime: 40 cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • placă aglomerată cu grosimea de 16 mm,
 • margini ABS,
 • mânere din material plastic,
 • ghidaje role cu închidere silențioasă,
 • sticlă călită,
 • cadru metalic,
 • spatele mobilei este fabricat din placă în culoare neagră,
 • iluminat LED (alb) ca opțiune suplimentară pentru o plată suplimentară


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Elena 2021-04-08

Mobilez a treia cameră cu Mirjan24 și dacă o să mai schimb mobila, sigur tot aici revin.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set de mobilier Olier I

Set de mobilier Olier I

Mobilier din aceeasi colectie:

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate