Set de mobilier Olier V
în depozit

Set de mobilier Olier V

  2 289 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Amenajezi livingul în stil industrial sau poate cauți dotări pentru loft? Mobila pentru living Olier va fi soluția ideală pentru tine! Culorile lemnului se combină cu nuanța închisă a cadrelor metalice - efectul este un aspect stilat și atemporal.

  De funcționalitate sunt responsabile aici o serie de elemente, printre care se diferențiază comoda încăpătoare cu dulăpiorul suspendat. În plus, setul Olier este format de asemenea de comoda pentru televizor și o pereche de rafturi suspendate.

  Dotarea astfel completată confirmă că în living nu vei duce lipsă de spațiu de depozitare pentru obiectele indispensabile.

  Dimensiuni:

  • Comoda Olier K2D2SZ OL02:
   latime: 135 cm, inaltime: 84 cm, adancime: 40 cm,
  • Comoda TV Olier OL05:
   latime: 135 cm, inaltime: 55 cm, adancime: 40 cm
  • Dulap suspendat Olier WISZ2D OL07:
   latime: 105 cm, inaltime: 35 cm, adancime: 33 cm
  • Raft Olier WISZPION OL08 (x2):
   latime: 42 cm, inaltime: 97 cm, adancime: 33 cm


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • placă aglomerată cu grosimea de 16 mm,
  • margini ABS,
  • mânere din material plastic,
  • ghidaje role cu închidere silențioasă,
  • cadru metalic,
  • spatele mobilei este fabricat din placă în culoare neagră,


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Set de mobilier Olier V

  Set de mobilier Olier V

  Mobilier din aceeasi colectie:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate