Panou tapitat pentru perete Pag 40x30

49 lei

Cumpără în rate acum de la 8 lei pe lună

5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Panoul tapițat pentru perete Pag 40x30 este folosit de obicei în dormitoarele moderne și stilate, unde este amplasat în apropierea patului, înlocuind spătarul clasic. Acesta nu este însă singurul loc unde îl putem amplasa. Se pretează perfect și în living, hol sau camera copiilor. Oferă numeroase posibilități de amenajare!

Îmbunătățește aspectul vizual al încăperii, crește confortul în timpul odihnei, reprezintă izolația termică și acustică perfectă, iar amplasat în camera copilului garantează siguranța în timpul jocurilor copilului tău.

Panourile tapițate sunt fabricate din placă de mobilier, acoperită cu un strat suplimentar de spumă moale și material rezistent, disponibil în multe variante de culoare.

Dimensiuni:

 • lățime: 40 cm
 • înălțime: 30 cm
 • adancime: 4 cm

Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • destinație: panou perete,
 • material execuție: suportul panoului este placă 8mm + spumă T18 3cm + țesătură,
 • prețul se referă la o singură bucată,
 • formă: dreptunghi,
 • modalitate montaj: cu adeziv, arici sau spumă de montaj (prețul nu include aceste accesorii, acestea trebuie cumpărate separat de client),
 • efect 3D,
 • protejează peretele de deteriorări,
 • fonoabsorbant,
 • utilizare: în interior,
 • panouri ideale pentru finisaje de perete de ex. deasupra patului,

Se potrivește perfect cu:

Posibilitatea de a cumpara mobilier din aranjament:


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Melania Dumitru 2021-08-26

Livrare eficienta si rapida. E de apreciat!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Panou tapitat pentru perete Pag 40x30

Panou tapitat pentru perete Pag 40x30

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate