Panouri tapițate ace de brad Bag

  55 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Panourile de perete așezate în modelul care imită acele de brad franțuzești trăiesc renașterea. Sunt alese de persoanele care apreciază amenajarea interiorului în stil glamour, precum și de cei care adoră soluțiile moderne și atemporale.

  Panoul tapițat de perete Bag ace de brad a fost fabricat din materiale de cea mai înaltă clasă. De la țesăturile moi de pluș și până la pielea ecologică. Este disponibil într-o gamă largă de culori, adaptându-se oricărei amenajări.

  Poate servi drept spătar confortabil al patului din dormitpr sau ca decorațiune colorată a livingului sau holului. Pe lângă funcția estetică reprezintă și o izolație termică și acustică excelentă, reducând zgomotele din încăpere. Protejează perfect peretele de murdărire sau deteriorare.

  Panourile tapițate le vor permite cu siguranță utilizatorilor lor să obțină o atmosferă deosebită și un caracter nemaiîntâlnit al încăperii.

  Dimensiuni:

  • lățime: 33 cm
  • înălțime: 33 cm
  • adancime: 4 cm

  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • destinație: panou perete,
  • material execuție: suportul panoului este placă MDF 8mm + spumă T18 3cm + țesătură,
  • prețul se referă la o singură bucată,
  • formă: brad,
  • modalitate montaj: cu adeziv, arici sau spumă de montaj (prețul nu include aceste accesorii, acestea trebuie cumpărate separat de client),
  • efect 3D,
  • protejează peretele de deteriorări,
  • fonoabsorbant,
  • utilizare: în interior,
  • panouri ideale pentru finisaje de perete de ex. deasupra patului,


  Elemente pentru finisare:


  Se potrivește perfect cu:


  Posibilitatea de a cumpara masuta din aranjament:


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Panouri tapițate ace de brad Bag

  Panouri tapițate ace de brad Bag

  Produse similare

  27 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate