Pat matrimonial Klarenko
în depozit

Pat matrimonial Klarenko

  2 744 lei

  3 515 lei

  -771 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Patul matrimonial care levitează Klarenko reprezintă o propunere modernă și mai ales foarte confortabilă de dotare a dormitorului. Datorită utilizării picioarelor ușor prelungite,

  patul lasă impresia că se ridică ușor deasupra pardoselii. Acest efect original de amenajare face mai atractiv aspectul mobilei, subliniind de asemenea stilul deosebit al dormitorului.

  Spătarul tapițat al patului care levitează conferă întregului o notă caldă, precum și un spirit modern. Matlasarea longitudinală evidențiază stilul minimalist al spătarului, susținând în plus confortul spatelui sprijinit pe acesta. Într-o atmosferă atât de confortabilă, cititul cărților seara sau vizionarea câtorva episoade din serialul preferat devine o plăcere și mai mare.

  De somnul confortabil pe patul matrimonial este responsabilă construcția sa atent concepută. De lada de bază este fixată o saltea bonell. Topperul așezat pe aceasta conferă nivelul final de duritate, protejând de asemenea salteaua principală și având un impact pozitiv asupra duratei sale de viață.

  Patul matrimonial Klarenko este disponibil în mai multe dimensiuni. Poți găsi aici varianta potrivită pentru tine, atât single, cât și un pat dublu. Pe de altă parte, va fi deosebit de ușor să integrezi această mobilă în celelalte elemente de amenajare, datorită coloristicii universale a țesăturii de învelire.

  Dimensiuni:

  • 140:
   latime: 150 cm, inaltime: 128 cm, lungime: 218 cm, suprafata de dormit: 140 x 200 cm,
  • 160:
   latime: 170 cm, inaltime: 128 cm, lungime: 218 cm, suprafata de dormit: 160 x 200 cm,
  • 180:
   latime: 190 cm, inaltime: 128 cm, lungime: 218 cm, suprafata de dormit: 180 x 200 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • cadru: placă MDF 18mm + placă aglomerată 15mm + HDF + lemn de pin
  • spătar:placă aglomerată 15mm + HDF + lemn de pin
  • În de jos: cu arcuri 2,4 + spumă poliuretanică T25 cu grosime 1 cm,
  • saltea principală:punktoflax 7 zone 1,8/2,0 + spumă cu grad ridicat de flexibilitate (poliuretanică T25) de grosime 2 cm, Sacră duritate:H2
  • paturile nu sunt de sine stătătoare, pe spate au o căptușeală mai tare (wigofil),
  • lipsă recipient pentru lenjerie în pat
  • picioare din material plastic,
  • saltea de suprafață (topper):
   • grosime 5cm,
   • spumă poliuretanică T25
   • cu fermoar,
   • saltea cu două fețe - ambele fețe ale saltelei reprezintă suprafață utilitară,
   • se recomandă întoarcerea saltelei la fiecare 2-3 luni
   • posibilitate de spălare a cuverturii la 40˚C,


  Garantie:
  24 luni

  Lungime218
  Latime150, 170, 190
  Inaltime128
  Functiinu contine sertar pentru lenjerie
  Suprafata de dormit200x140, 200x160, 200x180
  Tip patpat dublu, pat pentru o persoana

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Pat matrimonial Klarenko

  Pat matrimonial Klarenko

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate