Pat matrimonial Medrins

EAN-13:

3 130 lei

Selecteaza culoarea:

Termen de livrare:

10 zile lucratoare

scădea adăuga

Lasă numărul tău de telefon

Mai multe detalii

Ești în căutarea unui pat confortabil, care să-ți asigure nu doar un somn liniștit, dar care să fie și un ornament perfect al spațiului de dormit?
Ai nimerit perfect!

Îți prezentăm patul matrimonial Medrins, care îți va permite să simți noua dimensiune a odihnei.

Nu percepi nimic special?
Sau oare percepi lipsa a ceva, ce ar putea fi perceput?

Iată! Patul matrimonial are încorporate două recipiente pentru lenjerie practice, deschise în sus, cu ajutorul unor arcuri speciale, astfel deschiderea este ușoară, fără niciun fel de greutate!

De ce este un pat matrimonial?

A fost împărțit în 3 straturi particulare, să începem de la cel poziționat cel mai jos:
I - cutia, în care se află recipientele pentru lenjeria de pat,
II - salteaua principală, care a fost fabricată din arcuri împachetate, care garantează susținerea corpului în poziția perfectă,
III – topperul, care este salteaua subțire de suprafață, fabricată din spumă cu grad ridicat de elasticitate. Acesta conferă efectul final de confort și relaxare.

Convins? Acum e rândul tău!
Intră în lumea viselor cu patul matrimonial Medrins.


Dimensiuni:

 • 120 - latime: 120 cm, inaltime: 120 cm, lungime: 211 cm,
           suprafata de dormit: 120 x 200 cm,
 • 140 - latime: 140 cm, inaltime: 120 cm, lungime: 211 cm,
           suprafata de dormit: 140 x 200 cm,
 • 160 - latime: 160 cm, inaltime: 120 cm, lungime: 211 cm,
           suprafata de dormit: 160 x 200 cm,
 • 180 - latime: 180 cm, inaltime: 120 cm, lungime: 211 cm,
           suprafata de dormit: 180 x 200 cm
 • 200 - latime: 200 cm, inaltime: 120 cm, lungime: 211 cm,
           suprafata de dormit: 200 x 200 cm,


Culori:
 culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • paturile nu sunt de sine stătătoare, pe spate au o căptușeală mai tare fibertex,
 • Construcția patului matrimonial:
  • În partea de jos - cutia, adică recipientele pentru lenjerie - fabricată din placă laminată + lemn,
   • Pat cu două recipiente pentru lenjerie în standard, pe ambele părți ale patului, Ridicarea ambelor părți datorită arcurilor, acțiune foarte simplă și ușoară,
  • mijloc / strat de mijloc - saltea principală:
   • Insert: arcuri de buzunar Pocket (Explicație: Salteaua de tip Pocket are 272 arcuri cilindrice pe 1m2. Acest lucru permite utilizatorului să se bucure de un suport bun al corpului. Sistemul osos are un foarte bun sprijin, iar curburile naturale ale corpului sunt respectate), Spumă foarte elastică T30,
  • În partea de sus - Topper,
   • Insert: Spumă – Spumă cu grad ridicat de flexibilitate 3 cm (Spuma cu grad ridicat de elasticitate se caracterizează prin flexibilitate, elasticitate, revenind la forma inițială și lăsând materialul să respire), Husă matlasată – Fermoar în forma literei C, Înălțime Topper cca. 5 cm,


posibilitate de cumparare:


Garantie:
24 luni

Lungime211
Latime120, 140, 160, 180, 200
Inaltime120
Functiicontine sertar pentru lenjerie, de două sertare pentru lenjerie
Suprafata de dormit200x140, 200x160, 200x180, 200x120, 200x200
Tip patpat dublu
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 27 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur sau pentru înlocuirea produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Pat matrimonial Medrins

Pat matrimonial Medrins

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie: