Pat matrimonial Conto

  3 130 lei

  Selecteaza culoarea:

  Termen de livrare:

  10 zile lucratoare

  scădea adăuga

  Lasă numărul tău de telefon

  Mai multe detalii

  Conto este un pat, care îți va asigura un somn sănătos și netulburat, având un impact benefic asupra sănătății și stării tale de bine.
  De unde știm asta?
  Modul în care este fabricat reprezintă garanția calității ridicate a somnului și odihnei!

  Patul matrimonial Conto a fost fabricat din 3 straturi, care formează împreună o mobilă confortabilă și durabilă, pentru mulți ani.

  Conto are încorporate recipiente pentru lenjerie, pe care le poți deschide ușor și unde poți depozita obiectele necesare.

  Partea din mijloc, așa numita saltea principală, are în interior arcuri împachetate și spumă cu grad ridicat de elasticitate. Se adaptează perfect formelor corpului, asigurând o senzație incredibilă de confort și relaxare.

  Ultimul strat, cel superior, al patului este Topperul – o saltea subțire de suprafață, construită din spumă cu grad ridicat de elasticitate.

  Acest mod de fabricare a patului ne dă siguranța că dimineața ne trezim plini de vitalitate și chef de lucru.

  Suplimentar, łóżko kontynentalne Conto posiada tapicerowane, wysokie zagłowie, które będzie doskonałą dekoracją przestrzeni sypialnianej.  Dimensiuni:

  • 140 - latime: 140 cm, inaltime: 123 cm, lungime: 211 cm,
   suprafata de dormit: 140 x 200 cm,
  • 160 - latime: 160 cm, inaltime: 123 cm, lungime: 211 cm,
   suprafata de dormit: 160 x 200 cm,
  • 180 - latime: 180 cm, inaltime: 123 cm, lungime: 211 cm,
   suprafata de dormit: 180 x 200 cm


  Culori:
   culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • paturile nu sunt de sine stătătoare, pe spate au o căptușeală mai tare fibertex,
  • Construcția patului matrimonial:
   • În partea de jos - cutia, adică recipientele pentru lenjerie - fabricată din placă laminată + lemn,
    • pat cu două recipiente pentru lenjerie în standard, pe ambele părți ale patului, ridicarea ambelor părți datorită arcurilor, acțiune foarte simplă și ușoară,
   • mijloc / strat de mijloc - saltea principală,
    • insert: Arcuri de buzunar Pocket (Salteaua de tip Pocket are 272 arcuri cilindrice pe 1m2. Acest lucru permite utilizatorului să se bucure de un suport bun al corpului. Sistemul osos are un foarte bun sprijin, iar curburile naturale ale corpului sunt respectate), spumă cu grad ridicat de flexibilitate T30,
   • În partea de sus - Topper,
    • Insert: spumă – spumă cu grad ridicat de flexibilitate 3 cm (elasticitate se caracterizează prin flexibilitate, elasticitate, revenind la forma inițială și lăsând materialul să respire), husă matlasată – fermoar în forma literei C, Înălțime topper cca. 5 cm,
   • alte elemente:
    • simplu spătarul de pat + spuma o grosime 5 cm


  posibilitate de cumparare:


  Garantie:
  24 luni

  Lungime211
  Latime140, 160, 180
  Inaltime123
  Functiicontine sertar pentru lenjerie, de două sertare pentru lenjerie
  Suprafata de dormit200x140, 200x160, 200x180
  Tip patpat dublu
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 27 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount 10% pentru ridicare personală

  Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Pat matrimonial Conto

  Pat matrimonial Conto

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie: