Pat rabatabil de perete Bed-Concept vertical BC-03 90x200

  3 560 lei

  Selecteaza culoarea:
  30 - 40 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Patul rabatabil Bed Concept vertical BC-03 90x200 reprezintă o abordare inovatoare a amenajării unui spațiu de zi multifuncțional, a unei camere de adolescent, precum și a primei garsoniere a unui tânăr, care abia își începe aventura cu viața de adult. Mobila economisește spațiul în încăpere, pliat nu ocupă mult spațiu, lăsându-l pentru activitățile zilnice, precum distracțiile de copii sau realizarea pasiunilor și hobby-urilor tale. Pe de altă parte, pe perioada de odihnă, îl pregătești doar din câteva mișcări, iar acestea sunt doar câteva din avantajele care îl caracterizează.

  Pat ascuns în dulap - stil modern

  Chiar prima privire îți va permite să apreciezi simplitatea, cu care este fabricat Bed Concept. Pliat, nu diferă cu nimic de un dulap, și astfel nu atrage privirile musafirilor tăi. Acest corp aproape geometric este disponibil într-o gamă largă de culori, incluzând culorile cele mai moderne în prezent, care se compun în orice amenajare de interior – de la amenajările moderne la cele clasice, scandinave și până la cele inspirate de stilul glamour.

  Designul bun, prin care se diferențiază patul pe perete, poate fi observat și după întinderea sa. Seria de polițe practice amplasate în interior reprezintă locul perfect de păstrare pentru cartea sau revista citită înainte de culcare sau fotografiile care îți reamintesc de festivitățile și evenimentele deosebite.

  Extra avantajul care scoate în evidență paturile rabatabile Bed Concept este iluminatul LED disponibil în oferta suplimentară. Amatorii accentelor interesante în amenajările de interior îți pot dota patul rabatabil visat atât cu un profil exterior, cât și iluminat interior al polițelor și o lampă practică pentru citit. Această listă de elemente crește funcționalitatea mobilei, transformând totodată utilizarea sa zilnică într-una și mai plăcută și mai confortabilă.

  Întinderea patului rabatabil Bed Concept

  Întinderea patului este simplă și nu necesită efort, astfel putând fi efectuată chiar și de copii, adolescenți sau persoane în vârstă. Pentru a deschide patul rabatabil și implicit a pregăti așternutul pentru somn, e suficient să trageți ușor de clapeta de pe frontul mobilei, iar apoi să o trageți delicat spre sine.

  Mecanismul pneumatic special va face ca patul din dulap să înceapă singur să cadă lent, până la momentul atingerii pardoselii, garantând o deschidere sigură, comodă și ușoară.

  După trezire, la fel de ușor aranjezi lenjeria de pat, iar acesta este avantajul suplimentar în a avea un pat rabatabil. E suficient să folosești centurile incluse în set, cu care vei prinde patul așternut, chiar înainte de plierea acestuia. Apoi îl ridici ușor, iar totul se ascunde în corpul mobilei, lăsându-ți în cameră un spațiu curat și pregătit pentru provocările zilei. E atât de simplu, nu-i așa?

  Vezi detaliile: Pat rabatabil de perete Bed-Concept

  Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră: Cameră de tineret mică.

  Dimensiunea:

  • lățime: 101 cm,
  • înălțime: 217 cm,
  • adancime: 46-228 cm,
  • suprafata de dormit: 90x200 cm


  Culori: posibilitatea de alegere mai sus

  Detalii produs:

  • corp: placă laminată de calitate ridicată și MDF de grosime 22 mm rezistentă la deteriorări, umezeală și temperaturi ridicate,
  • restul elementelor placă laminată de mobilier de grosime 16 mm,
  • finisat cu margine ABS,
  • mecanism auxiliar și cadru pat - metalice,
  • somieră fabricată din lemn,
  • sarcină cadru cca. 200 kg,
  • picioare din material plastic,
  • mecanism pneumatic de ridicare, datorită acestuia deschiderea patului este ușoară, comodă și sigură,
  • începem deschiderea patului de la apăsarea clapei de pe front, apoi este suficient doar să tragem delicat, pentru ca patul să înceapă ușor să cadă, în mod similar arată și plierea – ridicați ușor patul, pentru ca totul să se ascundă în corp,
  • închidere silențioasă,
  • piciorul, pe care se sprijină patul desfăcut, după închidere se mulează perfect pe forma frontului - o vei deschide din nou, apăsând clapeta din colțul din dreapta jos,
  • are un mecanism de blocare care protejează împotriva deschiderii accidentale,
  • centurile de prindere a saltelei și lenjeriei de pat în varianta standard
  • centuri din piele (mânere),
  • structura: pat vertical,
  • trebuie să fie înșurubată de perete (feroneria pentru fixarea mobilei de perete sunt incluse în set),
  • diblurile pentru fixarea mobilei de perete nu sunt incluse în set,
  • schimbarea liberă a funcției încăperii din dormitor în cameră spațioasă,
  • prin prisma inovației sale, patul rabatabil BED CONCEPT a fost apreciat de juriul unui concurs prestigios și a fost premiat cu medalia de aur în cadrul Târgului Internațional de la Poznań 2019,
  • centurile de prindere a saltelei,
  • sarcină maximă: 100kg


  Opțiunile suplimentare:

  • iluminat LED ca opțiune suplimentară pentru o plată suplimentară,:
   • iluminatul sub polițe cu comutator secvențial cu inducție,
   • lămpi flexibile pentru citit cu priză USB,
   • profile exterioare verticale (numai în varianta verticală a paturilor rabatabile),
  • fara saltea - posibilitatea de a cumpara, dar inaltimea este maxima ea 18 cm aici,
  • avem și paturi rabatabile Bed-Concept în alte dimensiuni și orizontale >vezi<
  • o variantă suplimentară potrivită pentru patul rabatabil sunt inserturile Bed-Concept


  Garantie:
  24 luni

  Latime101
  Inaltime217
  Adancime46, 228
  Functiinu contine sertar pentru lenjerie, extensibil
  Suprafata de dormit200x90
  Tip patpat pentru o persoana
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Pat rabatabil de perete Bed-Concept vertical BC-03 90x200

  Pat rabatabil de perete Bed-Concept vertical BC-03 90x200

  Mobilier din aceeasi colectie:

  Saltele din oferta noastra

  13 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate