Pat cu sertar si somiera Bielan

  EAN-13:

  2 825 lei

  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Dimensiuni disponibile:

  • 140 - latime: 158 cm, inaltime: 105 cm, lungime: 216 cm, suprafata de dormit: 140 x 200 cm,
  • 160 - latime: 178 cm, inaltime: 105 cm, lungime: 216 cm, suprafata de dormit: 160 x 200 cm,
  • 180 - latime: 198 cm, inaltime: 105 cm, lungime: 216 cm, suprafata de dormit: 180 x 200 cm


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • rama din lemn + PAL 18 mm,
  • schelet pe partea matlasata, acoperit cu spuma de 3 cm grosime,
  • toata partea frontală a scheletului, inclusiv marginile laterale, sunt acoperite cu vata de bumbac cu greutate de 100g,
  • inaltimea tetierei de 105 cm, grosime 12 cm,
  • corp acoperit cu spuma de 10 mm si ovaz,
  • rama de metal cu doua ascensoare hidraulice care faciliteaza ridicarea cadrului de sub saltea - este realizat din cadru metalic si lamele de lemn flexibile,
  • contine sertar pentru lenjerie,
  • fara saltea


  Garantie:
  24 luni

  Lungime216
  Latime158, 178, 198
  Inaltime105
  Functiicontine sertar pentru lenjerie
  Suprafata de dormit200x140, 200x160, 200x180
  Tip patpat dublu
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Pat cu sertar si somiera Bielan

  Pat cu sertar si somiera Bielan

  Produse similare

  Saltele din oferta noastra:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate