Pat rabatabil de perete Concept-Pro II - nivele

EAN-13:

3 214 lei

Selecteaza culoarea:

Termen de livrare:

pana la 10 zile lucratoare

Lasă numărul tău de telefon

Mai multe detalii

Dacă nu dispui de o suprafață mare a camerei, ai nimerit soluția perfectă. Patul pliabil orizontal a fost creat cu gândul la tine și la familia ta. Cumpărând patul nostru pliabil funcțional, vei economisi mult spațiu pentru alte mobile. Pe timpul zilei, patul din dulap va fi o decorațiune a sufrageriei tale, iar noaptea se va transforma într-un loc confortabil de dormit, datorită căruia vei obține satisfacție deplină în timpul utilizării. Patul nostru pliabil modern este disponibil în 5 variante de culori, astfel vei putea regăsi cu ușurință culoarea perfectă pentru apartamentul tău. Garantăm producția atentă și calitatea ridicată.

Dimensiuni:

 • 90x200: latime: 215 cm, inaltime: 107 cm, adancime: 46-127 cm, suprafata de dormit: 90x200 cm
 • 120x200: latime: 215 cm, inaltime: 137 cm, adancime: 46-157 cm, suprafata de dormit: 120x200 cm
 • 140x200: latime: 215 cm, inaltime: 158 cm, adancime: 46-177 cm, suprafata de dormit: 140x200 cm


Culori: posibilitatea alegerii mai sus

Detalii produs:

 • placi laminate
 • somiera pe un cadru metalic puternic
 • constructie: pat orizontal
 • constructia patului trebuie fixata de perete (accesoriile incluse)
 • acest pat are curele de sustinere pentru indoire
 • are un mecanism care previne deschiderile accidentale
 • patul a castigat medalia de aur la Targul International de mobila din Poznan 2016, pentru modernitate, inovatie si calitate
 • aveti posibilitatea sa cumparati un alt model de saltea, dar inaltimea este maxima
  ea 18 cm >Vezi<
 • avem de asemenea in oferta Pat rabatabil de perete Concord Pro I - vertical >Vezi<


Garantie:
24 luni

Latime215
Inaltime107, 137, 158
Suprafata de dormit200x90, 200x120 cm, 200x140
Tip patpat dublu, pat pentru o persoana
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 26 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 26 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur sau pentru înlocuirea produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Pat rabatabil de perete Concept-Pro II - nivele

Pat rabatabil de perete Concept-Pro II - nivele

Cadre si saltele din oferta noastra:

Mobilier din aceeasi colectie

30 alte produse din aceasta categorie: