Puf minge fotbal Sylwin 500L

  240 lei

  Cumpără în rate acum de la 40 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Copilul tău e fan fotbal? Fă-i o surprinză cumpărând un puf în formă de minge! Puful a fost fabricat din țesătură de tip piele ecologică, fiind umplută cu un granulat de polistiren. Umplutura este complet sigură și face mingea să fie ușoară, ce permite mutarea sa cu ușurință în alt loc.

  În plus, granulatul folosit face ca puful să se potrivească perfect pentru utilizator, asigurându-i o stare de relaxare.

  Suplimentar, puful are protecție împotriva vărsării materialului granulat — are un fermoar și arici care închid locul de umplere a pufului.

  Dimensiuni:

  • lungime: 95 cm
  • latime: 95 cm
  • inaltime: 60 cm


  Detalii produs:

  • material - piele ecologică,
  • umplutură - materialul granulat (bile polistiren) este complet sigur - nu conține legături de brom, nu absoarbe umiditate,
  • are elasticitatea corespunzătoare, se adaptează formei corpului, se pretează perfect
  • pentru relaxare, destinde coloana vertebrală,
  • puful este ușor și se poate muta simplu,
  • aspect modern și formă elastică - multiple utilizări,
  • ideal pentru copii: fără margini ascuțite, puful este moale și sigur,
  • puful este recomandat pentru dotarea livingurilor, dormitoarelor, birourilor, centrelor de recuperare, centrelor de puericultură, centrelor educative și altor unități,
  • are o protecție împotriva vărsării materialului granulat - dotat cu un fermoar și arici care închid locul de umplere al pufului,
  • sarcină maximă: 120kg,
  • capacitate: 500 L,


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Puf minge fotbal Sylwin 500L

  Puf minge fotbal Sylwin 500L

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate