Saltea Ricolo

  EAN-13:

  385 lei

  20 - 25 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Alegea salteaua pe ramă Ricolo și economisește cadrul. Cumpărarea saltelei pe ramă îți va înlocui chiar și patul, deoarece creează posibilitatea de amplasare a acesteia direct pe pardoseală. Salteaua Ricolo are aerisire bună, deoarece are un strat din cocos. Datorită lui salteaua are proprietăți hipoalergice naturale.

  Salteaua Ricolo face parte din clasa de saltele cu duritate medie. Am folosit arcuri tip bonell, care depun o rezistență proporțională cu presiunea, pe care o pui asupra lor. Așadar, este o alegere bună pentru dotarea hotelurilor. Schimbarea permanentă a vizitatorilor hotelului necesită achiziția unei saltele cu proprietăți elastice.

  Dimensiuni:

  • Dimensiuni 80x200: latime: 80cm, lungime: 200cm
  • Dimensiuni 90x200: latime: 90cm, lungime: 200cm
  • Dimensiuni 140x200: latime: 140cm, lungime: 200cm
  • Dimensiuni 160x200: latime: 160cm, lungime: 200cm
  • Dimensiuni 180x200: latime: 180cm, lungime: 200cm
  • inaltimea saltelei: ca. 22cm


  Detalii produs:

  • spuma poliuretana
  • arcuri bonell
  • nuc de cocos - grosime 1 cm,
  • cadru de lemn - inlocuieste cadrul
  • husă fabricată 100% din poliester,
  • Clientul poate alege dimensiunea saltele aici


  Garantie: 24 miesiące

  Lungime200
  Inaltime22
  Dimensiunea saltelei90x200 cm, 80x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
  Constructia salteleiovaz, spuma poliuretanica, o singura parte, nuca de cocos, arcuri bonell, saltea pe cadru
  Gradul de duritate a salteleimediu - 6
  Tipul salteleisaltele cu arcuri , saltele spuma, saltele cocos, saltele antimicotice
  Constructia salteleiacoperire fixă
  Garantie 24 luni
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Saltea Ricolo

  Saltea Ricolo

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate