Saltea Kragmer

  EAN-13:

  520 lei

  20 - 25 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Vrei să ai o saltea, care să îți permită să dormi în sfârșit și să faci și economii? Salteaua pe ramă Kragmer utilizează arcuri individuale și spumă poliuretanică. Acest lucru a permis obținerea moliciunii corespunzătoare și datorită utilizării celor 7 zone de duritate ai și un suport perfect pentru fiecare zonă a corpului.

  Salteaua Kragmer protejează astfel curbura naturală a coloanei vertebrale, îi permite să se odihnească și să se regenereze, iar tu te trezești plin de energie.

  Definiția saltelei Kragmer înseamnă utilizarea arcurilor împachetate. Fiecare este pus într-un buzunar separat, ce permite funcționarea lor individuală. În practică acest lucru înseamnă lipsa efectului de undă. Presiunea într-un singur loc al saltelei nu va fi resimțită în altă parte.

  Dimensiuni:

  • Dimensiuni 80x200: latime: 80cm, lungime: 200cm
  • Dimensiuni 90x200: latime: 90cm, lungime: 200cm
  • Dimensiuni 140x200: latime: 140cm, lungime: 200cm
  • Dimensiuni 160x200: latime: 160cm, lungime: 200cm
  • Dimensiuni 180x200: latime: 180cm, lungime: 200cm
  • Inaltimea saltelei: ca. 22cm


  Detalii produs:

  • arcuri pocket
  • 7 zone
  • cadru de lemn - inlocuieste cadrul
  • husă fabricată 100% din poliester,
  • Clientul poate alege dimensiunea saltele aici


  Garantie: 24 luni

  Lungime200
  Inaltime22
  Dimensiunea saltelei90x200 cm, 80x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
  Constructia salteleiarcuri pocket, 7 zone de duritate, spuma poliuretanica, o singura parte, ovaz
  Gradul de duritate a salteleimediu - 5
  Tipul salteleisaltele pocket, saltele antimicotice
  Constructia salteleiacoperire fixă
  Garantie 24 luni
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Saltea Kragmer

  Saltea Kragmer

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate