Coltar Portin cu mare puf

2 465 lei

Selecteaza culoarea:

Termen de livrare:

de la 30 la 40 zile lucratoare

scădea adăuga

Lasă numărul tău de telefon

Mai multe detalii

Dimensiuni:

 • coltar Portin: lungime: 220 cm, latime: 150 cm, inaltime: 78  cm,
 • mare pufă: lungime: 134 cm, latime: 66 cm, inaltime: 43 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: universal (clientul alege partea coltului la montaj)

Detalii produs:

 • cadru: rame din lemn,
 • spuma HR o grusime 10 cm - coltar,
 • pufă: spuma HR o grosime 8 cm,
 • pe scaun folosită curea de tapițerie,
 • pe spătar curea din cauciuc,
 • picioare din lemn (inaltimea 14 cm),
 • spătar în formă de perne mobile,
 • perne incluse cu două fețe,
 • insertul de perne are 3 camere,
 • coltul este liber (spatele este acoperit cu tesatura),
 • coltarul nu este extensibil,
 • nu are lada pentru depozitare- coltar,
 • mare pufă Portin are lada pentru depozitare,
 • pentru a obține funcția de dormit trebuie adăugată o pufă mare Portin (poate fi achiziționată suplimentar din oferta noastră), sunt montate elemente speciale de prindere - datorită cărora pufa nu se deplasează în timpul somnului.


Garantie: 24 luni

Tip coltarcolt tip L
Functiicontine sertar pentru lenjerie, Set cu puf
Coltul lateralcolt universal
Material tapiterietesatura
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 26 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 26 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur sau pentru înlocuirea produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Claudiu 2018-10-26

model confortabil

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar Portin cu mare puf

Coltar Portin cu mare puf

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Accesorii

Oferta noastra de masute