`

Biblioteci

Modelele de biblioteci moderne facilitează depozitarea. Adolescentul va putea așeza pe polițe cărți, decorațiuni și gadgeturile necesare. Pe de altă parte, un copil mai mic va folosi spațiul pentru jucăriile preferate. Biblioteca pentru copii oferă de asemenea dulăpioare și sertare generoase.

(77 produse)

Se afiseaza 1-48 din 77 produs(e)

Raft 80cm Eleylin

Pret 365 lei Pret de baza 465 lei
★★★★★
★★★★★
  • -22%

Raft Luca

Pret 715 lei Pret de baza 870 lei
★★★★★
★★★★★
  • -18%

Raft 40cm Eleylin

Pret 280 lei Pret de baza 355 lei
★★★★★
★★★★★
  • -21%

Raft 60cm Eleylin

Pret 320 lei Pret de baza 405 lei
★★★★★
★★★★★
  • -21%
Se afiseaza 1-48 din 77 produs(e)

Rafturile sunt un element indispensabil al amenajării funcționale și estetice a interioarelor pentru copii. Oferă nu doar soluții practice de depozitare, ci reprezintă un element important în organizarea și crearea unui spațiu prietenos pentru copil. Modelele disponibile în oferta MIRJAN24 se pretează ideal în camera copilului tău și îi vor asigura un ambient plăcut și bine organizat. Este important să adaptăm mobilierul nevoilor și preferințelor adolescentului. Indiferent de vârstă, sex sau interesele copilului, cu noi poți crea o zonă practică și estetică, favorizând dezvoltarea și divertismentul lui.

Ce tip de mobilier pentru camera copilului?

În camera unui copil în creștere putem găsi diferite tipuri de mobilier, care îndeplinesc diferite funcții. Dulapurile și rafturile sunt un element indispensabil în camera copilului. Dulapul de haine pentru tineret garantează spațiul adecvat pentru haine și încălțăminte, iar raftul pentru jucării sau cărți ajută la păstrarea ordinii și a organizării diferitelor obiecte. Variantele disponibile oferă nu doar spațiu de depozitare, însă reprezintă și o decorațiune atractivă și încurajează expunerea gadgeturilor preferate.

Raft practic pentru camera copilului

Raftul pentru copil este un tip de mobilier indispensabil, care ajută la păstrarea ordinii și organizarea spațiului copilului tău. Este soluția ideală pentru depozitarea diferitelor accesorii.

Raftul pentru jucării este un tezaur de posibilități care permite să depozitați și să găsiți cu ușurință animalele de pluș, cuburile de construit și alte jucării preferate. Datorită diferitelor rafturi și sertare, copiii își pot sorta jucăriile în mod independent, ceea ce le dezvoltă abilitățile de organizare și responsabilitatea.

Un raft practic pentru camera copilului trebuie să fie stabil, ușor de păstrat curat și adaptat nevoilor unui copil în creștere. O soluție interesantă este varianta cu trepte. Treptele sale de înălțime diferită creează o structură interesantă, care servește și ca element decorativ. Nu este doar practic, ci conferă de asemenea interiorului un caracter și un stil interesant.

Raftul pentru cărți pentru camera copilului este o oază pentru amatorii de literatură. Permite expunerea poveștilor preferate, a revistelor și a altor materiale de citit. Astfel, copiii au mereu la îndemână povestirile preferate și le pot parcurge și citi liber. Raftul cu polițe creează spațiul ideal de depozitare pentru materialele auxiliare de studiu pentru elev. Dimensiunea compactă și accesibilitatea îl fac să fie un element necesar în camera adolescentului.

Dulapuri și rafturi pentru nevoile copiilor și părinților

Magazinul MIRJAN24 este locul perfect, unde se pot găsi dulapurile și rafturile ideale pentru camera copilului. Datorită ofertei largi, fiecare părinte poate adapta mobilierul la nevoile și preferințele copilului său, îngrijindu-se totodată de estetica și funcționalitatea spațiului. Creează o zonă, în care copilul tău să se simtă minunat, bine organizat și înconjurat de obiectele iubite, datorită ofertei perfecte de mobilier pentru cei mai mici.