`

Banchete

(4 produse)

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Banchetele tapițate stilate și cele, la care putem adapta singuri șezutul, vor fi un ornament cu bun gust al spațiului, susținând în plus funcționalitatea fiecărei încăperi din planul casei. Datorită culorilor de efect reprezintă un accent caracteristic în interior, alternând o amenajare gri sau plictisitoare.

Banchetele stilate fără spătar au încă un avantaj important, și anume asigură un confort crescut în timpul șederii. Umplutura moale, baza stabilă, precum și calitatea ridicată a țesăturilor învelitoare confirmă că șezutul tapițat se pretează în hol, dormitor, holul de acasă și din sala de așteptare de la cabinet.

Banchete tapițate în stil glamour, modern și loft

Modelele deosebite care diferențiază banchetele tapițate de alte accesorii pentru living, dormitor și hol, conferă un aer caracteristic interiorului, din care face parte această dotare. Când alegi din gama de modele în stiluri diferte, poți adapta perfect această mobilă la propriile gusturi, precum și la amenajarea încăperii.

Banchetele tapițate glamour pot fi recunoscute după strălucirea profundă a țesăturii învelitoare. Velvetul care își schimbă culoarea în lumină, velurul catifelat la atingere sau plușul de calitate bună sunt cele mai frecvente tipuri de țesături. Eleganța modestă glamour este exprimată și prin matlasarea adâncă a șezutului și picioarele stilate, îndoite. O banchetă care se prezintă astfel va aduce strălucirea de palat în interiorul locuinței noastre.

Austeritatea interioarelor stilizate ca un depozit vechi este subliniată de bancheta tapițată loft. Cadrul metalic de culoare închisă scoate în evidență avantajele amenajării, iar șezutul care îl însoțește asigură condiții comode pentru odihnă, schimbarea pantofilor după ce am intrat în casă, iar în dormitor nu lasă plapuma să alunece de pe pat.

Dimensiunea funcțională și practică a mobilierului poate fi descoperită prin banchetele moderne pentru ședere. Confortul crescut în timpul utilizării mobilei face ca acest ajutor de dimensiuni relativ reduse să se dovedească de neprețuit în situațiile zilnice, precum momentele discuțiilor cu familia în timp ce prindem lesa cățelului chiar înainte de a ieși la plimbare.

Accesoriu modern pentru dormitor, adică o banchetă pentru pat

Secretul unui spațiu de dormit amenajat funcțional constă în mobila de dormitor adaptată nevoilor noastre și accesoriile alese cu atenția pentru aceasta. Mergând pe această cale, la orizont ne apar banchetele pentru dormitor, care cresc funcționalitatea întregii încăperi.

Așezată la capătul patului, îl va face să arate mai frumos, permițând în plus eliminarea problemei cu ce să facem cu cuvertura după ce o dăm jos de pe pat pentru noapte. În plus, se pretează și ca loc suplimentar pentru picioare, iar înainte să ne băgăm sub plapumă, îți poți lăsa pe ea și halatul.

Banchetă pentru hol – ajutor practic & decorațiune elegantă

Un accesoriu modern pentru amenajarea intrării în locuință, precum și o banchetă de ședere utilă în timp ce ne schimbăm încălțămintea. Aceasta este o scurtă caracteristică a banchetei necesare în antreu, hol și pe coridor. Dotate cu un recipient la îndemână, banchetele pentru hol se pretează și ca loc de depozitare la îndemână pentru galanterie, accesoriile pentru curățarea pantofilor, precum și pentru hamul și lesa animăluțului care locuiește cu noi.

Bancheta tradițională nu are spătar, astfel ocupând puțin spațiu în hol. Așezată lângă ușa principală, chiar sub fereastră, se încadrează excelent, chiar și într-o nișă. În set cu cuierele pentru geci ia forma unei garderobe, îmbunătățind funcționalitatea intrării în casă.

Unde cumperi banchete - sursă ieftină și verificată

Cele mai moderne și totodată cele mai căutate banchete fără spătar se găsesc online în magazinul MIRJAN24. Am pregătit pentru tine câteva modele interesante, o gamă largă de culori la modă, precum și modele de designer și la preț accesibil.

Încă mai cauți o idee despre cum să folosești bancheta în amenajarea casei tale? O sursă bună de sugestii sunt propunerile pregătite de MIRJAN24. Uită-te, alege și schimbă amenajarea locuinței tale!