Subcategorii

Paturi

Uită de realitate și intră pe tărâmul viselor pe paturile noastre confortabile! Lasă-te cuprinsă de luxul și confortul senzorial al mobilei noastre. Paturi tapițate, paturi din lemn sau poate paturi metalice? Pe care le alegi? Fiecare dintre acestea asigură susținerea ideală pentru corp!

Pat matrimonial Tebsilo

2.755 lei
  • dimensiunea patului: 140x200, 160x200, 180x200
  • două recipiente pentru lenjerie
  • design modern
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Pat tapitat cu recipient pentru lenjerie Zirpu

2.790 lei
  • dimensiunea patului: 140x200, 160x200, 180x200
  • recipient pentru lenjerie
  • picioare metalice
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

(306 produse)

Se afiseaza 1-48 din 306 produs(e)

Pat Lisko

Pret 3.026 lei
★★★★★
★★★★★
  • Nou

Pat Draban

Pret 1.740 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 306 produs(e)

Mobila de bază în orice dormitor este patul. Confortabil și comod, ne garantează un somn liniștit, având astfel siguranța că, a doua zi vom fi plini de energie pentru acțiune. În oferta, pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră, se află paturi tradiționale din lemn, paturi matrimoniale, paturi tapițate și paturi pentru copii, simple și supraetajate. La crearea mobilei, ne ghidăm după noile tendințe, însă fără a neglija modelele clasice. De o mare popularitate se bucură paturile pentru dormitor cu spătar tapițat – matlasate, cusute, cu nasturi decorativi, cu decorațiuni bogate sau simple.

Vă oferim o gamă largă de materiale, accesorii, datorită cărora câștigă funcționalitate și un aspect unic. Paturile pentru copii oferite de noi reprezintă alegerea perfectă, dacă apreciezi în primul rând siguranța și visele liniștite ale copilului tău. Durabilitatea, rezistența, calitatea ridicată a execuției sunt cele mai importante criterii de producție. Sertarele suplimentare ajută la păstrarea curățeniei în cameră. În magazin veți găsi o gamă largă de paturi simple și supraetajate pentru copiii dvs. Vă garantăm o calitate ridicată, o execuție solidă, o livrare rapidă, toate acestea păstrând prețuri accesibile.